Helgen närmar sig!

...men först två dagar jobb + föräldramöte imoron (usch va ja e stressad inför det). Eftersom ja int har nån aning om vad som förväntas å vad man ska säga så kör vi på vår egen version å hoppas föräldrarna e nöjda med det. 
 
Fredagen är den dagen jag längtar till just nu - ja börjar iofs tidigt men får sluta tidigt, och då åker ja genast till Jeppis å hälsar på Paukku, andra ja kanske träffar på OCH Jeija. ÅÅÅH, vad jag har saknat dig! Det ska bli såå kul att träffas å träna...å Bodycombat, det var längesen!!
 
Typiskt, ja gör så mycke annat samtidigt som ja skriver här så det går trögt å ja glömmer hela tiden bort va ja sku skriva.  Så kanske bäst att bara sluta här å gå hänga upp min tvätt istället!
 
See you later (alligator) :D
 

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
  (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Update

Hej på er!
 
Jag vet att min uppdatering här på bloggen e väldigt trög, och tyvärr kommer den ännu att vara det. Jag försöker fixa en ny dator (just nu sitter jag vid brorsan), men det tar lite tid. 
 
Kan nu så här snabbt berätta att veckorna går jätte fort. Jag älskar mitt jobb, man får ut så jätte mycket av barnen, även om det är tyngre emellanåt. 
 
Mina brorsbarn bara växer och växer, barnkalas och vuxenkalas har jag hunnit vara på :) Ett dop var jag på förra helgen och föräldrarna var och hälsade på och fixade i min lägenhet. Nu har jag fått upp en riktigt fin lampa i sovrummet så nu fattas det bara något på väggen och så är det rummet helt klart!
Nöjd är jag iaf med lägenheten, fast den inte är 100% klar.
 
Tyvärr har jag varit ganska sjuk här tidigare så det blev lite extra tunga veckor, men nu har jag frisknat till så nu får vi hoppas att det håller i sig.
 
Nu ska jag socialisera mej lite med resten av gänget här och sen fara å shoppa liite :P 
 
Hei, nästa helg kommer jag till Jeppis <3 det ska bli superkul att träffa kompisarna där, min underbara vän och danstränare Jeija, och så ska ja träna lite vid "mitt" gym, Fitness :D kan knappt vänta!
 
Men först en vecka med fotografering, föräldramöte, dansträningar m.m. :)
 
Ha det bra, så försöker jag uppdatera nästa gång jag har möjlighet :D
 
(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥

Friday!

Det är ett bra tag sen jag skrev men jag tänker skylla på min usla dator. Tyvärr går det inte att göra mycket på den och jag har int längre tålamod att vänta, så det har bara lämnat. Men nu tänkte jag ge det en chans iaf.
 
Nu har ännu en vecka gått. Börjar komma in i jobbet och lärt känna många av barnen bättre så det känns skönt. Och det bästa med allt, då man kommer hem behöver man int tänka över skolarbeten som växer på hög :)
 
Jag har även dansat en hel del och jag älskar det! Känns så skönt då jag kan gå på vilken timme jag vill och hur mycket jag orkar. Tyvärr har jag känt mig så hängig de senaste dagarna att jag fick lov å stanna hemma.
 
Skönt med helg. MEN, jag har en huvudvärk som inte går bort och det är lite synd, eftersom jag tänkte vara aktiv och fixa en del saker i helgen. Nu får jag hoppas att den ger med sig till imoron så jag får något gjort. Annars blir det en helg i soffan framför tv:n... och i sådana fall blir det stenhård träning nästa vecka!
 
Vad annat...tjaa int vet ja vad ja ska berätta. Är överlycklig att jag har en TV som ja kan koppla av vid, och det bästa e att jag har sveriges 3:an. Det kommer ganska mycket löjligt intressant där ;)
 
För övrigt, har jag inte gjort så mycket mer än jobbat å dansat, träffat Micke å Filip, å bara chillat. Skönt det å emellanåt =)
 

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


RSS 2.0