Dags att ta farväl.

Nu sitter ja på tåget å åker mot mitt eget hem i Åbo. Det har varit underbart skönt att få bo hemma hos mamma å pappa under den här 5 veckors tiden, som från början bara sku vara 4 dagar. På gott å ont då förstås. 
 
Nu e min sjukledighet slut å ja ska börja jobba på månda igen. Spännande måst ja säga. Får se va allt mina kolleger har hittat på och framförallt ska det bli super kul att få träffa alla barn igen!! 
 
Mest glad e ja att jag har fått vara så mycket med David! Han har nog varit ett riktigt stöd i det hela :) saknar dej redan ♥ å jätte kul att få träffa mina kompisar också, och min dansande Jeija! ;)
 
Ikväll blir det att se på en dansshow, som dansskolan jag tränat på under våren har satt ihop. Ska bli spännande att se slutresultatet.
 
Imorgon får jag ääntligen träffa mina brorsöner, saknat dem så massor! Och sen ska ja också börja packa...det e nämligen så att jag å David åker till MANCHESTER på onsdag :D eftersom den resan har varit lite osäker om den blir av eller int den senaste veckan, e d nu jätte skönt att veta att den verkligen blir av! :)
 
Även om det finns en viss osäkerhet för min mage nu, så ska vi hoppas att den blir bra å att ja snart kan få börja träna igen, så ja hinner komma liite i form inför sommaren iaf ;)
 
Ha en trevlig helg allihopa!!
 

RSS 2.0