Känn PeppIdag har det varit en jätte lång dag. Började halv 9 på morgonen och slutade i princip halv 10 på kvällen.
Jag har alltså varit i skolan, till halv 3, sedan hem och på dansträningar. Vilket var jätte roligt, känns nästan som att man är i en helt annan värld :)

Då jag kom hem fortsatte dansandet... Imorgon skall jag ha min första danslektion i JKG. Dansskola 10-12 år. Jag har ingen aning om hurudan grupp det är så jag tänkte att jag, för en gångs skull, skulle planera ordentligt. Men det tog sin tid och då har int ja fixa nå musik ännu. Skivor å sånt. Men det hinner jag med imorgon, slutar 12 så :)

Har också sovmorgon imorgon, börjar halv 11 - slutar 12. Sedan e ja "ledig", dvs. självstudiedag, på torsda å fredag, GREAT!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Full dag

Japp, idag var det första riktiga skoldagen och såklart stod det på schema att vi skulle sluta halv 5. Jag som INT ville sluta sent idag. Men som tur blev vi klara lite tidigare och fick fara hem vid 4-tiden.

Snabbt hem, slänga i sig lite nudlar (jag skall bättra på mig, lovar) och sen iväg å hålla 45 min redskapsgymnastik. Gick väl helt okej, vi var 3 ledare på 5 barn så jaa...

Hem en sväng och byta kläder, iväg å träffa Emma J. Fick se hennes lägenhet, som kommer att bli jättefin, prata en stund och sen iväg till Netti på Pub Quiz. Team Ballerina kom på sista plats, haha :D (bättre lycka nästa gång, eller hur var det?)

Som sagt, var det ganska fullt program idag och värre känns det då jag är utan cykel. Jag måst verkligen skaffa hit den snabbt, blir galen på att gå av och an hela tiden, det tar ju sån tid!

Nå nu är jag iaf hemma, borde börja gå sova så jag orkar upp imorgon, men vill verkligen int. Det borde helt enkelt finnas fler timmar på dygnet, så man hinner slappna av emellanåt också :)

Men men, ett hastigt inlägg blev det. Får se hur morgondagen blir ;)

Nati nati på er, sov så sött (förhoppningsvis bättre än vad jag gjorde förra natten)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Osynliga Kommentarer

Ni som kommenterar får ursäkta lite. För en tid sen ändrade jag design på bloggen å har int lyckats hitta hur man ändrar färgen på kommentarerna, så just nu ser det bara svart ut. Men det går att läsa om man markerar det - så jag ser nog vad ni har skrivit.

Jag skall försöka lösa problemet så snabbt som möjligt, men det kan ta en stund. Eller om NI vet hur man gör så berätta gärna! :D

Godnatt allihopa

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

dansproblemet löst!

JAAA, ja kommer att fortsätta i samma dansgrupp, dvs. ED 2 och jag är glad över att det blev så. Men trots allt var jag på intagningarna i fredags och det gick väl helt okej. Det bästa var att det kändes såå skönt att vara tillbaka. Även om jag visste att jag inte skulle söka till ettorna så var jag lite nervös innan, jag har ju trots allt int dansat på hela sommaren. Men så fort vi började kände jag en lättnad och bara njöt av att vara tillbaka!

Förra veckan var jag och kollade på Step up 3D, en jätte bra dansfilm. Handlingen var väl sådär, men danserna var grymma!
det hela fick mig att tänka på en del saker...

Jag skall verkligen steppa upp mej nu. Och göra det jag vill, för min egen skull. Jag vill dansa, så mycket som möjligt, i de stilar jag vill och nu tänker jag göra det. Satsa på egen hand om det så behövs.

Jag har insett att man måste följa sin egen dröm om man skall ha en chans. Man måste ta risker och inte minst – man måste Kämpa för det! Ingen blir bra på något utan att kämpa. Men man får inte heller ha alltför höga förväntningar.

Nu börjar ett nytt skolår – fullt av studier. Men jag skall, för en gångs skull, skriva ner ett par mål, som jag skall klara innan jul. Sedan får jag sätta nya efteråt. Och så fortsätter det så...

Ett av mina mål är att skriva klart nån av de ”10 halvfärdiga” låtarna jag har. Och spela in den, ge den ett ordentligt försök. Mest för skojs skull, men också för att se hur det kan bli. Kan jag göra det själv, eller inte?

Ett annat mål är att jag skall satsa mera på träningen. Under sommaren har ja int riktigt varit så aktiv på att träna, som jag skulle ha velat, men nu skall det bli ändring på det.
Och framförallt träna dans!
Istället för att vara orolig för ryggen och knäna, skall jag träna det som jag vet att jag behöver träna - även om det inte är så roligt. För jag vet känslan av att se något som man vet att man skulle klara av, bara man övar på det! 

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


första dagen som Tutor

Japp, det var idag ettorna började i vår skola och jag + 5 andra tutorer var på plats. Ettorna va 50 st. så det var en viss skillnad. Men det gick bra, vi klarade oss fint och morgondagen kommer också att gå bra, färdig planerad t.o.m.! :D

Det e mycket på gång nu... Imorgon är det intagningar till ED (en dansgrupp jag i princip redan är med i). Det finns 3 grupper: ettorna, tvåorna och treorna. För tillfället är jag i tvåorna men tänkte söka till ettorna (som då är lite bätte).
Just nu är jag nervös, eftersom det känns som att jag väljer mellan att inte dansa något alls, eller att dansa och köra slut på mig själv :/
Jag kommer nämligen att ha två egna grupper vid sidan om, en dansgrupp och en redskapsgymnastik, detta är via JKG (Jakobstads gymnastikförening) vilket nog skall bli roligt, men just nu krockar de tiderna med mina dansträningar.
DET är ett STORT Problem och just nu är jag jätte stressad över hur detta skall lösa sig. Jag vill inte bara träna utan också DANSA i en grupp och nu har jag ingen aning om hur det kommer att lösa sig.
Men förhoppningsvis löser det sig på ett eller annat sätt!!

Nåja, efter helgen borde jag iaf veta hur det blir och då kör allting igång, såå detta veckoslut heter Ladda + Planera! (trots att det är villavslutning. Men jag e i Jeppis å har ingen aning om d kommer att vara nån kvar här?)

Snälla, håll tummarna!!

chill dag

Idag steg jag upp sent, vilket int är så ovanligt. Sen satt jag mig framför datorn, vilket int heller e så ovanligt och efter ett par timmar traskade jag iväg till stan. Träffade Ida och strosa runt med henne. Hitta en skjorta på Gina som jag VILL HA, men storleken va slut så nu blir d att beställa från nätet! :)

Sedan hem en sväng å äta, chatta lite, å sen iväg å spela minigolf me Sabben och Ida. Och jag vann, woohoo!! (Sorry tjejer, ja måsta bara) :P

Ikväll har jag...suttit på datorn, kolla serier och chatta, facebookat osv, som sagt, inget ovanligt ;D
Imoron kväll flyttar ja tillbaka till Jeppis, skall bli skönt även om ja kommer att sakna mina vänner här. Men av nån anledning känner ja att jag verkligen måst komma bort härifrån och försöka starta om ett nytt skolår. 
Jaa, jag har en orsak å vara lite "orolig" men vi skall hoppas att allt löser sig på bästa sätt :) 

Nu skall ja kika lite till här on the computer å sen sova...och verkligen försöka stiga upp lite tidigare imoron!
(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

nåjaa!

Nu har ja suttit å pillat på bloggen ett bra tag. Kände för att byta lite layout osv. Och eftersom jag inte alls har gjort det förr, tog det ett tag :) Tålamod behövdes.

Annars har jag fixat håret idag - hårförlängning, blev ganska bra men kunde ha blivit bättre så får se hur länge jag har i dem.
Packat har jag också gjort, flyttar det mesta av mina saker till Jeppis imorgon därav har jag också hunnit med en nyckeljakt. Har ringt till fel telefon, till inget svar telefon, men det borde ha ordnat sig nu.
Allt detta slit skulle jag ha sluppit om "nån" hade droppat nyckeln i postluckan istället. :)

Detta e va jag har gjort idag och ikväll - lördag kväll...

Nu ska ja äta lite pizza, mysa med film och sen sova, för jag är TRÖTT!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

skön semester!

(fotot är taget av Madelen Holmström) Tack, det blev superfina bilder!!


Nu är jag äntligen hemma efter en lång men Mycket minnesvärd och rolig semester!

Åbo var underbart som jag redan har berättat och på Åland hade jag så sjuukt roligt :D
I Sthlm fick jag träffa Rebecca, vilket inte heller sker så ofta. Skoj skoj skoj ;)

Nu är jag/vi äntligen hemma för det tar nog på att vara ute och resa. Speciellt med lite sömn i bagaget :)
Så jag orkar int skriva så mycket.
Ikväll tror jag att det bara blir mysig hemmakväll och imorgon ska ja få fixa håret! :D

Har saknat alla här hemma så vill hinna träffa er alla innan ja far till jeppis, men vi ska väl nog hinna!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Första dansfilmen!!

Jag har varit lite dålig på att uppdatera, I know.
Men det finns en orsak till det - jag har nämligen varit lite busy här på Åland :)
Här är iaf resultatet:

Åbo

Nu har jag/vi varit i Åbo i 4 dagar. Under dessa dagar har jag fått skratta så otroligt mycket och busat en hel massa med Filip! Jag har också fått vara med om en underbar segeltur med det perfekta vädret.
Var som sagt ut och seglade igår hela eftermiddagen/kvällen. Det var så varmt och härligt väder ute på sjön! Det är nog längesen jag har njutit så mycket av att sitta på en båt :) Jag fick t.o.m. styra ganska mycket också, lite vingligt i början men sen gick det bra :D
Nu sover lillingen så man har lite tid att ta det lugnt, behövs nog. :)
Och ikväll blir det Åland och äntligen träffa min kära vän! ♥
Nu smiter jag, ciao

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Sommarens höjdpunkt!

Wohooo, äntligen är det dags!!

Imorgon bär det av på min lilla sommar - resa. Jag, mamma och pappa, startar härifrån imorgon, åker ner till Åbo för att hälsa på brorsan å hans familj, sitta barnvakt åt Filip till lördagen. Då bär det av till Åland och jag skall få träffa ERICAAA ♥ Ni anar int huur mycket jag har längtat efter det här. Det är typ ett år sen vi träffades sist och det är alltför lång tid!!
Som sagt, skall vi dansa, mysa och ha det riktigt skoj, man vet aldrig vad vi hittar på ;)
Sedan på onsdag bär det av till sthlm, träffar föräldrarna där och vad vi nu hittar på. På torsdag kväll åker vi tillbaka till Åbo och sedan upp till Vasa.

Det skall bli riktigt skönt att fara bort härifrån en stund, MEN jag hoppas att ni inte har alltför bra väder här uppe. Då går jag ju miste om beachvolley som int ha blivit av på länge ;p

Det kan hända att jag int kommer att vara så aktiv på datorn å blogga osv. Men man vet aldrig...
Annars får ni ta en paus i läsningen och höra allt skvaller sen då jag är tillbaka.

Tack och godnatt, hattifnatt :D

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Humlefestivalen

Japp, i år bar det också av till Humlefestivalen :)

ALLA artister var jätte bra! (det brukar oftast vara någon som inte faller mig i smaken) Men det var bra musik och bra folk. Fick träffa många från Jeppis och det var roligt att se dem. Det fick mej nog att längta tillbaka, lite ;)

Dufvan var en av mina favoriter. Riktigt dans-musik, man fick sån feelis. Här är deras mySpace sida så ni kan gå lyssna. Men jag måste skryta och säga att det var 1000 ggr bättre live!!


http://www.myspace.com/dufvan

Jag tror att jag insåg en annan sak också, men det berättar jag inte ännu ;)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Black or White

It seems like everytime I try to make it right it all comes down on me...

Jag trodde att den stunden förändrade allt. Den kvällen, den gången. Jag kunde äntligen släppa ifrån mej det som legat här inne alldeles för länge, jag kände en sorts lättnad. Och jag trodde att den skulle stanna, att det kunde bli bättre. Men precis som alla andra gånger...lurades jag av den känslan.

Det var i princip det här jag försökte förklara för dig. Kanske jag valde mina ord lite för dåligt, kanske jag valde fel tidpunkt, kanske jag valde ett dåligt sätt att säga det på, men i vilket fall som helst var det du som vände det tillbaka.

Jag läste dom där raderna om och om igen. Jag förstod inte om du på riktigt menade allvar med det du skrev. Jag måste ärligt säga att du gav mej en rejäl chock. Jag kunde inte föreställa mig att de där orden kom från dig. Det är kanske inte det första man säger åt någon som just har berättat att den saknar en?
Men okej.
Jag fick ta det där och mitt svar tillbaka var ärligt och helt oskyldigt.
Det angår inte mig vad du gör. Gör vad du vill, inget hindrar dig från det.
Jag hindrar åtminstone inte dig.
Som jag ser det har du ändå gjort som du ha velat så vad hindrar dej nu?

Jag har tröttnat på att lägga ner så mycket energi på det här. Just nu känns det totalt värdelöst. Jag får absolut inget utav det.

Jag önskar bara att det skulle vara svart eller vitt. Och inte alla färger där emellan...

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Äntligen!

Nu kan jag äntligen gå med håret löst och behöver int skämmas över att det är risigt eller krulligt osv. Jag har nämligen fått det rak-permanentat nu, min kära mor gjorde det igår :D
Igår hade vi också en mini filmkväll här, helt trevligt, konstig film, men helt okej.

Idag har jag varit till stranden med Ida och så kom Nicke förbi en sväng. Vi hade tänkt fara å spela beachvolley, men som vanligt så va d för lite folk. SÅ, en annan gång...

Ikväll var jag med Michelle och Camilla på en föreställning på Ritz, som var helt bra och nu sitter jag hemma och ska mysa framför tv:n lite.

Ciao

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

fjärilar i magen
Åååh, jag får fjärilar i magen bara tanken av att jag snaaart skall få träffa dej!!
Jag har längtat efter det sååå länge och nu är det bestämt!
Jag skall hälsa på min kära, bästa, älskade vän på Åland. Min Bästa dansarkompis. Ja, hon är helt enkelt BÄST! ♥
Och framförallt skall vi DANSA tillsammans!!
Vet du, Alltid då jag hör Iris, tänker jag på vår fina, kärleksfulla dans, hehe :)
Wihiii, 11 dagar kvar... Puss på dej!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Can people change?

I gotta stop doing this...
thinking that people change - because they don't.
Trust me, I've seen it and I've tried it...

It took me almost 2 years to understand that.

I started with you. I really really thought you could change and I worked very hard for that - but everytime
I ended up as the hurt one.
It got so far that it took me more than a year to get over all of it. And still...I can't forgive you and the worst part is that I can't forget it!
It doesn't matter how hard I try.
It's always there...

I needed to proove to myself that it was YOU who just couldn't change.
But I think I was wrong.

I thought people could change if they understood that they needed to.
But obviously not!
And now I'm done trying and done waiting for people to do that.
If they can't see it, then... I'm giving up.

At least I tried...(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Heartbeat

En lång och lugn söndag. Har varit påväg och spela beachvolley hela dagen, men det blev aldrig av. Helt okej, jag är ju trots allt fortfarande sjuk och försöker tillfriskna :)
Istället har jag suttit framför datorn typ hela dagen, lyssnat på mycket bra musik, vilket jag alltid gör ;)

Den första låten heter Heartbeat och den andra heter A love song. Båda två - sköna låtar!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

RSS 2.0