Oh rainy day ♫

Som sagt, idag var det regnigt på jobbet, vilket betydde att iPoden fick lämna i väskan. Eftersom jag inte hade nån musik måste jag ju ersätta det med någo annat. Och då jag insåg att regnet inte slutade hur arg och sur jag än var så tänkte jag göra det till någo positivare. "Oh happy day" sa jag ironiskt för mig själv och där föddes idén till min låttext "Oh rainy day". :D
 
Melodi: Oh happy day (tänk er ett stort gospel gäng som gungar sådär fint i takt å klappar i händerna och som ser jätte glada å energiska ut) Och det som är inom parentes är då kören svarar med eko - ni vet det som e typiskt för gospel ;) 
 
Oh rainy day (Oh rainy day)
Oh rainy day (rainy day)
When we are working (we are working)
Outside all day (outside all day)
 
We get so wet (so so so wet)
Oh rainy day (Oh rainy day)
Like in a shower (in a shower)
The water never ends (water never ends)
 
Oh rainy day (Oh rainy day)
Oh rainy day (Oh rainy day)....
 
Jag hade nog fler verser men det blev så oseriöst till sist så jag lät bli att skriva upp dem ;)
 
(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥
 

she's trying to beat this emptiness but she's running out of time...

 
 
 
 
(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥
 
 
 

"lite regn e väl int så farligt"

Vaasa

Jag borde egentligen sova för längesen, men jag kom på att kolla vädret för de närmaste dagarna... OCH så såg jag detta!

Jag vet att det inte alltid stämmer och att det kan hända mycket på en vecka men KOLLA, dom ha lova REGN HELA nästa vecka!!? Just som jag ska börja jobba, utomhus every day...
Jag som tänkte att jag har tur som får börja så sent, för då har vädret hunnit bli varmt och fint, men men... Får verkligen hoppas på att dom har heelt fel :P

Så svar på rubriken: NEJ, regn e int farligt, men det är sjuukt irriterande att jobba i regn! Regnkläder som vi alla gillar, gummistövlarna som känns som tegelstenar på fötterna, kläder som blir våta eftersom regnkläder int hjälper en hel dag...för att inte tala om hur svettigt det blir av dem.
Plus att man då ska försöka uträtta någo trädgårdsarbete, help me!

Vi får ju då hoppas att detta inte sker, men nu har jag iaf blivit varnat, så jag behöver int mer förvänta mej soligt och varmt. Sen är det ju bara ett stort plus ifall det inträffar ;)

Nu ska jag sluta föra denna diskussion för mig själv å gå sova. Det händer trots allt annat skoj här emellan ;)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥

"You've got a heart as loud as lions, so why let your voice be tamed?""You've got the words to change a nation
but you're biting your tongue.
You spent a lifetime stuck in silence,
afraid you'll say something wrong.

If no one ever hears you,
how we gonna learn your song
So come on, come on...
Come on, come on...
...You've got the light to fight the shadows,
so stop hiding it away

Come on, come on..."

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Feelis timme!

Jag vet int vad som har hänt men jag har blivit så otroligt bekväm med att fara till gymmet och har slarvat på sista tiden, kanske det beror på min inställning, min sjuka fot, eller helt enkelt på lathet, men nu var det färdigt slakat! Var ikväll på Boycombat och DET var längesen sist, och super roligt var det!!

Så nu finns det inga ursäkter längre, imorgon blir det morgonträning, så det e så!

Här ska det ändras på lite rutiner! :)(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


POPkalaset!

Igår for jag å Soffi till Popkalaset i Jeppis. Jag är supernöjd med artisterna! (fanns förstås både bättre å sämre) På dagen var det soligt och jätte varmt så där satt vi med vår picknick och lyssnade på musik, vad är bättre än det? Sen mot kvällen blev det molnigt och började regna mot slutet, men som tur var höll det int i sig så länge.

Nina Lassander
gjorde en super bra entré. Hennes låtar, både nya och gamla, har ett härligt sound och hon är så duktig sångerska. Hon var en av mina favoriter. Krista Siegfrids och Daisy Jack levererade som vanligt med fullt ös, gillar starkt! Fick också där höra nya låtar, partymusik för hela slanten :)
Som sista artist var det Timbuktu, och jag tror att nästan alla var där bara för att se honom. Och visst var han helt super! Där stod man nog inte stilla en enda sekund och trots trängseln och de långa människorna framför lyckades jag ändå få en glimt av den stora orkestern han hade med sig på scenen. Jätte bra live-musik!!

Jag fick även ett nytt favoritband att börja lyssna på, The Pusher. Jag hade ingen aning om vem de var innan ungefär halva konserten hade gått då det slog mig att jag kände igen killarna. Jag var å kolla Erik Grönwall för nåt år sen i Vasa och då var de här killarna i bandet. Men nu hade de tydligen eget på gång, och tack å lov för det eftersom de var sjuukt bra!

Här är ett smakprov :)(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


testing.testing

 Blogg.se har en ny funktion till att uppdatera inlägg.
Det är det jag försöker testa, men det går sådär. Det är iaf skojigt att se vilka design man kan piffa upp inlägget med. Men just nu har jag ingen lust att testa desto mer så därför ser det ut som det gör :)Tror att det blir en hemma kväll ikväll, eftersom jag och Soffi åker till Jeppis imorgon på popkalaset, och ska köra hem sen på natten. Det ska bli kul att höra lite artister och jag hoppas vi träffar mycket bekanta ansikten :)

Resten av kvällen lär spenderas framför tv:n, åtminstone Sverige-England måst man ju se ;)

Ha en trevlig kväll!!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


wondering.and.wishing.(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Lägenhet + jobb! :)

Nåja! Nu e ja hemma igen efter min trip till Åbo! Och äntligen vet jag vad som kommer att hända till hösten...
Jag ska börja jobba i Åbo, som barnträdgårdslärare :) Hälsade på dagiset där jag ska vara och det var så bra stämning och alla var super trevliga så det här kommer att bli jätte bra :D

Igår innan jag sku fara hem fick jag dessutom veta att jag hade fått lägenheten jag var intresserad av, så nu är boende också fixat. Det här känns riktigt bra och jag kan knappt vänta på att få börja flytta!

Men först en sommar i Österbotten, och den kan jag nu njuta av då jag int behöver va så fundersam på framtiden :P
Därav ett kort inlägg, för nu ska jag träffa bästa Soffi på stan och sen får vi se vad som händer resten av dagen! :D

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


the storm will past so get your shoes, while we wait let's dance in the rain


(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


RSS 2.0