We found love ♥

Tänkte kort berätta om att ja har haft en underbart bra helg här i Åbo! Fick speciellt sällskap på fredag ända från Österbotten :)
Filmkväll, shopping, god mat, långa pratstunder m.m. var det som helgen till stor del bestod av...mysigt är en bra sammanfattning :)
 
Jag har aldrig träffat på en såhär snäll och omtänksam människa! Kände en så lugn å trygg atmosfär och jag kunde helt slappna av och vara mig själv. Det känns nästan som att jag har varit på Spa, då ja e så utvilad. Är på mycket bättre humör och plötsligt känns allt så roligt å framförallt spännande. Har nog lite fjärilar i magen ännu ;)
Men ja har en bra känsla över det här å hoppas att den sitter i. Ser fram emot den här tiden som kommer :)
 
Blev lite bortskämd med så mycke sällskap i helgen, så nu känns det tomt här...
saknar dej ♥D
 
http://youtu.be/Su4UtUfmhpY
 

Got me smiling all the time :)

Den här känslan har jag nog aldrig känt förr. Jag vet som int riktigt vart jag ska ta vägen. Är det bra? Dåligt?Konstigt? Överraskande? För bra för å vara sant kanske e det som beskriver det bäst...
 
Men nu e det faktiskt så att det här är ingen dröm, trots att jag skulle kunna tro det, det är helt på riktigt. Och det händer verkligen mig. Det är spännande tider nu och jag är så förväntansfull. Känner mej som en liten flicka på julafton, som är så ivrig att få öppna paketen att hon sku vilja tjuvstarta. Men jag får helt enkelt lov å vänta lite...
 
..och det får ni också för den delen :D
 
http://youtu.be/b3HeLs8Yosw
 

"I hear your heart beat to the beat of the drums"

Det här blir nog helgens låt! Jag vet int hur många gånger ja ha lyssna på den, så feelis :)
 
http://youtu.be/NOubzHCUt48
 
Helgen i korthet!
 
fredags va jag med brorsan å titta på James Bond, spännande å bra som alltid!
lördag yrade jag på stan en bra stund å sen på kvällen blev det dags för lillajuls-fest hos min arbetskamrat, Arlana. Det var jätte roligt, Nadja var också med, så hela teamet var ute! Sedan for vi till Börsen och dansade, såå roligt!
Idag har jag vilat länge, varit till bibban å butiken, julpynta här hemma och nu sitter jag i soffan och chillar framför tv:n. 
 
Sku gärna ladda upp en bild över lägenheten, men tyvärr har jag inte kommit på hur det fungerar med iPaden, så det får vänta ett tag till.
 
Nu ska jag kolla färdigt på tv å sen börja sova.
Godnatt på er och trevlig arbetsvecka/studievecka! :)
 

RSS 2.0