And the sairasloma fortsätter...

Skulle egentligen ha börjat jobba idag, men tyvärr har int såret ännu blivit bra så ja fick order att stanna hemma 1 vecka till. Idag uttryckte sig sjuksköterskan såhär "jaa, ja funderar hur vi ska göra" vilket lät väldigt oklart å osäkert. Konstigt att det int vill gå ihop. Nu testa dom ett nytt plåster så nu får ja vänta tills onsdag då ja ska dit igen.
 
Vad har jag gjort i veckan då?
Nå, jag ha vari till Jeppis å hälsat på min f.d. danstränare å grupp ♥ Hälsat på pojkvännen ♥, firat hans födelsedag och ätit god mat, gått på marknad å chillat :) 
Sedan har ja också shoppat i nya BikBok och Cubus här i Vasa! Vad roligt att det har kommit till centrum, men faarligt :D
 
...och så har jag nördat mej med Alias. Imorgon påbörjas säsong 3!
...vem vet, kanske redan ikväll om ja int orkar vänta ;)
 
Lite dans ha ja å kolla på nu ikväll. Det e verkligen int lätt att vara utan dans, utan träning så här länge!!
Så istället får ja nöja mej me att se på andra :)
Här e mina två favoritdansare i So You Think You Can Dance Australia. Och båda i min favoritdans. Kan int bli bättre!
 
 
Godnatt!

Sunny Sunday.

Idag passar det med en fin och glad låt eftersom det är så härligt väder där ute :) 
 
Igår var vi till stan och kikade runt en sväng. På kvällen var vi på konsert i stadshuset! Det var riktigt roligt med svängig musik.
Sedan chillade vi bara och tittade på film :)
 
Så här ser mina vardagar och helger ut då ja int får göra så mycket. Men det e ju kul att jag har ett sällskap som tycker det är helt okej :)
 
Idag har vi hunnit vara ut på en promenix, och ätit god lunch, så får se vad vi hittar på för skoj nu resten av dagen.
 
Ha en trevlig söndag allihop!
Njut av låten ;)
 
 
♥♥♥

"I wanna show you all the finer things in life"

Jag har hela morgonen försökt få en youtube video att fungera på bloggen. Det e jätte svårt!! Jag vet int om det e för att jag skriver från iPaden eller vad det e. Så snälla, ni som uppdaterar era bloggar mobilt, har ni något tips? För även om jag nu fick det å fungera så hade jag datorn till hjälp och den har jag ju int annars. Men för tillfället är jag nöjd iaf :D
 
 
”Cause all I need
Is a beauty and a beat
Who can make my life complete
It’s all about you,
When the music makes you move
Baby, do it like you do”
 
 
♥♥♥

Hold Your Head Up.

Mina besök hos hälsocentralen fortsätter. En gång/dag e det meningen att jag ska gå dit och de putsar såret osv. så nu e d bara att vänta och se när det blir bättre.
 
Igår va jag en runda på stan med mamma. Jag hittade en tröja och ett par nya vår-skor, som jag e jätte nöjd med =)
bild kanske kommer senare.
 
Idag har jag haft fullt upp men läkarbesök, hälsocentralen, till bilaffär, till apoteket och till butiken.
Nu sitter jag här hemma och väntar på David ♥
Han e också sjukledig resten av veckan men skönt för mej så får vi båda sjuklingarna vara sjuka tillsammans :)
 
Den här låten hittade jag idag och tyckte att refrängen passa perfekt in för tillfället. Och annars också iofs. ;)
 
"Hold your head up, there's a light in the sky.
I know you're fed up, but you must try to survive.
Each moment's precious, don't let life pass you by-
Keep focused, keep your eyes on the prize"
 
http://www.youtube.com/watch?v=tHLyPdt-Fi4
 
♥♥

Ännu ett besök.

En kort uppdatering över gårdagens sjukbesök!
Såret såg bättre ut än innan, så de kunde ta bort stygnen, så nu va det som ja ha varit så nervös för över. Men såret hade ännu inte läkt helt å hållet så fick en ny tid idag igen.
 
Resten av dagen var jag hemma och tittade på Alias. Det e en spion serie och den e jätte spännande! Tack Sabben för lånet av den :)
ja e helt fast i den, å det e bra nu då dom sagt att ja måst ta det lugnare ;) 
 
Men idag ska ja nog göra lite annat. Nu ska vi äta frukost här å sen ska jag å mamma å handla lite. På eftermiddagen tror ja vi tar en runda på stan, det va en tid sen man hade mamma med så det kan bli riktigt kul :) 
 
see ya!
♥♥

Music makes me feel better!

Det är nog inget nytt att jag tycker om musik :) nu då jag är ledig och igår då jag hade en sämre dag så var det skönt att lyssna på mycke musik. Jag hittade många nya bra låtar, för nu har jag tid att sitta och leta. Man hittar en, å så leder den vidare till en annan som leder dig vidare till nästa och det är så jag hittar mina guldklipmar :)
 
Jag tror att de flesta har hört Macklemores "thrift shop" som spelas lite överallt nu. Själv gillar jag den jätte mycket, men det jag inte visste var att han har många andra bra låtar! :)
 
Just nu har jag fastnat för två andra låtar! Tyvärr kan jag int ladda upp själva youtube filmen här men länken kommer lite längre ner.
 
Första låten heter Wings, den handlar om ett par skor. Lyssna så får ni veta mer :) Min favorit del är barnkören :)
http://m.youtube.com/watch?v=zR3pNEOSN04&feature=fvwrel
 
Andra låten heter Can't hold us. Den är det svårt att sitta still till! Jag sku bara vila stiga upp och börja dansa, hitta på koreografi osv, men får nöja mej med att tänka ut något i huvudet istället :) man blir iaf på gott humör tycker jag :D
http://m.youtube.com/watch?v=bgjwAZ9TR3U
 
Solen skiner även idag! Jag ska stiga upp och äta frukost och förbereda mej för dagens sjukhusbesök (Fast det inte är på sjukhuset, som tur). Får verkligen hoppas på det bästa nu, att såret läker som det ska å att det int blir någo krångel kring det.
Beroende på va de säger får jag sen se vad som händer resten av dagen. Leta efter mer ny och bra musik om int annat ;)
 
hej svejs,
♥♥

Long.Time.No.See.

Det var skrämmande längesen jag skrev något här på bloggen! Jag har egentligen ingen vettig orsak till varför jag har haft en paus, men nu tänkte jag försöka ta tag i det här pånytt!
 
Egentligen har ni nog inte missat mycket. Jobbar fortfarande på dagis med småbarnen :) dansar på kvällarna och lite gymträning har jag hunnit med. Träffat bekanta, haft vänner på besök, pojkvännen på besök, föräldrarna på besök och brorsonen övernatten, är i princip det jag har gjort det senaste månaderna. En lång förkylning med jobbig hosta, stress på jobbet och tråkigt vinterväder, har gjort att man känt sig extra trött på kvällarna och humöret har inte alltid riktigt varit på topp. Men utöver det har jag väl nog haft det bra...tills nu...
 
Tänkte berätta om mina två senaste veckor:
 
Några dagar innan påsken fick jag sjuk mage. Först trodde jag bara att det var något tillfälligt, men efter 2 jobbiga dagar av kramper så började ja fundera på annat. Jag satt mig på tåget på skärtorsdagen för att åka hem till Vasa och fira påsk. Tågresan var inte speciellt rolig, eftersom varje gång tåget guppade gjorde det ont i magen.
Det blev värre på kvällen och vi åkte iväg till akuten.
 
Vi fick vänta några timmar innan läkaren sa att det var blindtarmen! Oj neej, tänkte jag. Nu blir det ju operation! Lilla jag som avskyr sjukhus ska mitt i allt opereras. Usch usch. Läkaren ville inte att ja sku opereras då på natten, eftersom det inte fanns nån läkare på plats som kunde göra "snygga" sår. På en ung kvinna som jag ville de ju gärna att d sku bli snyggt, så jag fick istället åka upp till avdelningen och vänta tills nästa dag.
Livrädd som jag var lyckades jag ändå somna till slut.
 
Nästa dag fick jag vänta, en evighet kändes det som, innan läkaren kom. De hade bestämt sig för att operera och de skulle göra det med titthål, vilket betyder att det inte blir något sår efteråt. Jag var jätte nervös och spänd men fick nu bara inse att det e på bästa sätt. Jag är hemma i Vasa, får vara på ett sjukhus där de kan svenska och jag får vara nära mina föräldrar. Det kunde inte ha varit en bättre timing! 
Jag överlevde det hela och operationen gick bra MEN, det var samma läkare som på natten, vilket betydde att de inte gjorde med titthål utan ett vanligt sår! Men jag hade nu int så mycket energi att tänka på det då, utan var mest glad att det var över och väntade på att få fara hem.
På lördag eftermiddag fick jag komma hem och då började jag genast må bättre :)
 
Magen var öm och sjuk ett par dagar men nu då jag tänker tillbaka så tog det inte länge innan det värsta gick över. Att hosta och skratta var det värsta men det går också bättre nu, som tur är, det var svårt att låta bli att skratta :)
 
Idag, måndag, skulle jag ta bort stygnen. Såret har inte varit jätte bra så jag antog att det kommer å gå dåligt, och jag hade rätt. Såret hade inte växt ihop ordentligt! Sjuksöterskan ville visa det för en läkare, men läkaren satt förstås på möte! Såklart med min tur!! Så jag fick tejp på igen och antibiotika och en ny tid imorgon. Då kommer en läkare och ser på det och jag blev tillsagd att vara jätte försiktig nu.
Suck, jag som hade hoppats kunna göra lite mer den här veckan då jag int e så sjuk i magen, men nix. Nu vågar ja int göra någo annat än sitta stilla å ligga i soffan!
 
MEN som många sagt åt mig, man måst ändå tänka på det positiva, trots att det e lite svårt just nu. 
Jag får vara hemma, med mina föräldrar som sköter å pysslar om mej. Jag är närmare min pojkvän som har varit så snäll å underbar i hela det här då han varit här så mycket som möjligt ♥ Jag hinner träffa mina kompisar som jag inte sett på länge och jag får vila upp ordentligt från jobbet.
 
Men jag saknar ändå mina barn och min Nadja och Arlana ♥ Hoppas int alla har glömt bort mig bara :D
 
OCH, trots att det kom lite snö igår så skiner solen idag och det får alltid mig på bättre humör! kanske jag vågar mej ut på en promenad lite senare idag och samla lite solenergi :)
 
Såja, det blev ett långt inlägg, men nu har ja ju tid att skriva och fundera på vad/hur jag ska göra med bloggen!
 
Nu ska ni alla ha en fortsatt trevlig dag! :) 
 
♥♥

RSS 2.0