S.T.R.E.S.S.

Jag e stressad. Jag har massor att göra. Jag får inget gjort...

jag förstår int riktigt om det är nån sorts period ja går igenom nu eller va som har hänt, för ja får absolut inget gjort. Får ingen början. Just nu är jag efter med så mycket att jag int ens kan strukturera upp när jag skall göra vad, vilken litteratur till vad och det ena med det andra. Och det värsta är att jag int ens ser ett slut på det hela.

Nu är tenten över, skönt och det gick helt okej. MEN, nu sku ja måsta få 2 arbeten klara innan fredag. Har träningar och övning ikväll, övning imoron efter skolan, stubi middag på kvällen, å på torsda skola å sen hem. Alltså fullt schema. Och även om jag jobbar bäst kvällstid/nattetid så kan jag int riktigt fortsätta med det mera den här veckan, eftersom ja måst orka upp till skolan - idag var det tungt och då steg jag upp 10 :/

SJÄLVDISCIPLIN är nog något jag totalt saknar eller int ha utvecklat ännu. (det är nu man sku måsta kunna dom där gubbarnas teorier, dom har säkert nå smart att säga om saken) ;)

Nu passar det nog sig. Jag trodde jag var ute ur bilden, men tydligen int. Snälla, bestäm nångång, ja e lite trött på det hela. 

Aah, mitt huvud går på övervarv hela tiden. Finns inga utrymme för att pusta ut, slappna av.
Det känns som om ja ha fallit ner bland isflaken och letar frustrerat efter ett öppet hål som jag kan simma upp till för att få luft.

Jag drunknar snart.

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

"man kan inte lära någon som inte vill bli lärd"

Äntligen är den här veckan slut och det är lilla jul imoron, mysigt :)

Den gångna veckan har väl gått lite sisådär. Visst har det funnits något bra med varje dag, men till största delen har jag känt mej irriterad och sur över det ena och det andra.
Kanske är det armen som har varit största orsaken, kanske stressen över alla skolarbeten, julfesten och alla danser hit och dit. Kanske över något annat.

Jag förstår inte varför. Jag har vridit och vänt på det tusen gånger, men jag förstår verkligen inte! Kan du int bara säga var felet ligger?

Idag efter skolan lämnade jag och Nela kvar för att öva på dansen. det gick riktigt bra och roligt var det :D efteråt en sväng å kolla lite kläder, det var mindre kul eftersom vi int hittade nå :/ så en skoldag från halv 9 till halv 6 på en fredag e int alldeles för tokigt, eller e d kanske? :D

Det här är något jag satsar på. Så om int det kan respekteras och förstås så kan jag säga att det int e nån idé å försöka. Jag brinner för det och därför lägger jag ner all min energi och hela mitt hjärta på det. Det betyder int att alla andra måste göra det, men lite respekt tack!

Det bästa den här veckan var onsdag kväll då jag trippa ner till Emma en "sväng" som slutade med att jag kom hem kvart över 2, ooops. Men vi prata å prata, å ja fick igen äta av de goda pizzorna och mumsiga taco-pajen hon har bakat!!
En riktigt trevlig kväll och skönt att diskutera lite sånt som ha vari på hälft...
TACK Emma ♥

Fick annars veta från röntgen att det inte var något desto allvarligare med armen, ska äta burana i en vecka nu å vänta snällt på att den skall bli bättre. Jag kan iaf röra den lite bättre än förr, men istället värker den så tuusan nu som då.

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

vad har jag gjort för å drabbas av sån Otur??

en lång skoldag igen, kändes det som och det är bara tisdag!

Började med musik på morgonen och vi hade våra musikstunder, vilket gick ganska bra. Mellan varven hann jag springa av och an till hälsovårdaren och visa upp armen. Fick läkartid kl. 5.
Efter skolan övade vi på julfestprogrammet. Duktiga klasskamrater har jag ♥

Sedan fick jag rusa till TANDläkaren, det gick snabbare och bättre idag. MEN bedövningen sitter fortfarande i?? Det gjorde den int sist. Fa bort!! Det irriterar mej nå fullständigt.

Sedan tillbaka en sväng till skolan för och laga klart en sak i bild&form som jag har haft hur många veckor som helst på mej att göra. Och såklart väljer jag dagen före :) och då tog det ca. 15 min. TYPISKT MIG!!

Hann hem en sväng och förbereda mig för läkarbesöket.
Jaa, vad ska man säga. Läkaren behandlade mig som om jag var 5 år så jag vet inte riktigt om jag skall skratta eller gråta. På plats hade jag iaf svårt att hålla mig för skratt :D
men vad gör man då det första läkaren säger är: "Välkommen till farbror Doktor" (hahahah, jo man skrattar... inombords)
Int fick jag ut så mycket av det, eller jo, det är skapulan som jag har ont i. Jag fick recept på värkmedicin, remiss till röntgen (men jag skall själv fixa tiden) och int så mycket annat.
Så lite fundersam smet jag sen direkt iväg på dansträning, vilket nu int går så väldans bra. Det är svårt att dansa utan att använda ena armen...

Nu sitter jag i soffan och funderar på varför jag har sån himla otur dels med läkare, dels med skador. Först knä, foten, sedan ryggen, nu axeln. Och däremellan flunssa/virus. Är det här ett tecken på att jag inte skall hålla på med dans - som jag älskar? Eller att jag är för klumpig/svag/oförsiktig, ja vad det nu finns för benämningar??

Eller har jag helt enkelt bara OTUR??

(e på riktigt piss humör just nu) Cheer me up, please!!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


min nya kärlek ♥

Om det är nånting jag älskar så är det då artister kan göra bra covers på redan bra orginal-låtar.
Då man ofta lyssnar på de nyaste HITlåtarna så är det skönt att höra lite olika versioner av dem.
Och d här killarna är sjuukt bra :D

Här är två exempel och det finns mera. Ni som har Spotify skall gå in och söka på Ahmir så borde det komma upp en massa covers.
aah, ME LIKE!!

Love The Way You Lie/Not Afraid


OMG/Break Your Heart


(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

uppdatering.

längesen, igen.

helgen kom och gick väldigt snabbt. I torsdags blev det ingen streetjam, som jag hade sett fram emot. Det var för lite anmälningar och det är inte första gången det händer.
Så snälla, om DU inte har något speciellt på torsdagar 19.45 - 20.45 så kom till FITNESSSTREETJAM!!! Det är jätte roligt och man BEHÖVER int vara dansare för å vara där, stegen gås igenom ordentligt och alla e där för å ha roligt å svettas! :D  

Istället blev det Harry Potter med Paukku, Nela å Thelma :) så int blev kvällen helt bortkastad. Filmen var spännande, jag väntar på andra halvan, även om jag nu int riktigt hänger med i handlingen. Kanske man borde ha läst dom där böckerna så sku man förstå lite bättre - men det har ja int tid med (eller så är jag för lat) :D

På fredagen gjorde ja väl int speciellt mycket på dagen, tog det mest lugnt. Och på kvällen var samma tjej-gäng, + en till, till Netti och chilla. Såg någon bekant men annars var det mest okända människor. Det är nog ett tecken på att man har haft alltför lång paus från det sociala samhället runt om en.
Dig träffa jag iaf, och det är inte lång tid kvar nu... :)

På lördagen var det dansuppvisning som stod på schemat. Danspuls, som JKG ordnade, hölls i Runebergssalen. Det var många grupper som dansade, mest barngrupper och så vi då förstås (den bästa) haha, nej, men det gick faktiskt riktigt bra! Lite förvånansvärt bra. :) och jag hade en jätte fin frisyr, som bästa Paukku fixade åt mej. Tyvärr har jag ingen bra bild av den, kanske det kommer upp en senare ifall den duger.
På kvällen blev det sen Melody, efter en lååång frånvaro därifrån :) så det var roligt, bara att största delen bestod av 40 + eller så kändes det iaf.

Idag kan jag säga att jag vakna kvart före 2, men sku ha kunna fortsätta sova säkert hur länge som helst. Så efter att ha legat en lång stund i sängen (ca en timme) kom jag mig upp, tog en dusch och försökte få bort ALL hårspray. Och eftersom jag är seg och trött så åt jag min frukost vid halv 5 (vilket då blev frukost/lunch/middag). 

Och nu sitter jag häroch tänker på dom arma skolarbeten jag BORDE göra. Varifrån skall jag få den orken?? 

Och efter att ha halkat omkull igår är min arm/axel ganska sjuk, jag kan int lyfta på den nå mycket, vilket gör att jag inte heller kan finslipa och laga dansen klar. Suck. Inte bra.

MEN den här låten är iaf bra! :D


(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

tandläkare, tråkig matte, träning, tungt

Sov int så bra inatt eftersom jag låg och funderade på tandläkartiden jag hade idag. Usch, borra två hål, vilket nog gick bra, men roligt var det ju inte. Svullen som bara vad, men det har gått ner nu, sköönt!

Har varit i skolan för endast 2 mattelektioner - tjaa, int heller så kul, men bättre än jag hade förväntat mig och vi fick sluta ganska mycke tidigare så jag slapp stressa iväg till träningarna.
Hann hem emellan, ta det lugnt, försöka få nå mat i sig (det blev en liten skål youghurt) så en ganska så trött och hungrig flicka for iväg på dansträning :D

Träningarna var jätte tunga (de är alltid tunga om man ger 100 men idag var det EXTRA tungt). Mycket styrka-/teknikövningar, gick genom alla danser och Såklart tog vi den dansen jag kunde sämst om och om igen. Och idag ville helt enkelt int alla steg sätta sig på rätt plats i min lilla hjärna så det var int heller så kul.

Tog mej hem trots allt och väl hemma sura jag en stund på soffan och så tog jag mig i kragen och gick långsamt genom den dansen, även om jag just och just hölls å stå på mina egna ben. Men då stegen började komma fram och sätta sig rätt så gick det 1000 ggr lättare.
Och så körde jag lite extra styrka, mest för att jag va irriterad :D

Så nu är det en totalt slutkörd flicka som ligger på golvet och funderar om hon skall orka ta sig upp och gå i duschen eller om hon skall sova här :)

Dessutom borde den här flickan få nå mat i sig. 2 smörgåsar, vatten och lite youghurt är långt ifrån vad som borde finnas i magen den här tiden på dygnet!

Sen blir det nog att lägga sig i sängen, kanske se en film och sooova!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

on my way...

Min dygnsrytm e lite åt skogen så nu först börjar ja komma igång :)

Igår, sku ja kolla på dansträningarna, än en gång p.g.a. mitt virus aldrig far bort, men den här gången kunde ja int hålla mej framför utan tänkte vara med nå lite iaf. Ta det lite lugnt. Men vad gör man sen då tränaren vill ha meer, större, starkare, hårdare, snabbare osv... då e d lite svårt å ta det lugnt :D
så idag sitter jag här med en grym träningsvärk i hela kroppen. Fast det känns ganska bra, skönt att börja vara tillbaka till verkligheten.

Då jag kom hem bestämde jag mig för att NU måste jag välja en låt och hålla fast vid den. (jag säger int ännu vad ja ska ha den till, några vet, men d en hemlis). Och YES! Jag har bestämt mej, FINALLY. Och jag har t.o.m. kommit en bit på vägen, vilket jag skall fortsätta med nu efter att jag har skrivit detta inlägg.

Jag börjar bli friskare, men rösten e int riktigt i skick ännu, buu för det.

Och JAA, d ska bli skönt att va tibax i skolan på måndag!
Och NEJ, d ska int bli skönt å va tibax!

Så vilket är det?

Ärligt talat så gillar jag tanken av att fara till skolan, för å få lite ordning på vardagen, för att ha nå att göra och framförallt för att träffa alla klasskamrater!
Det jag dock int ser fram emot är ju alla föreläsningar, uppgifter, tenter, inlämningsarbeten osv. som skall göras...

Då man int ha umgåtts med nån på länge å mest vari hemma så har man haft en hel del tid å fundera. 
Jag vet int riktigt om ja ens ids säga nå om saken. Det är egentligen ingen idé och jag vet det.

             "Sometimes it's hard to choose between the past and the future"

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥ 


Weak.(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

tråkar.

Alltså nu får d nog vara tillräckligt! Jag vill bli frisk nu så jag kan göra nåt annat än å ligga i sängen/på soffan dagarna i ända.
Har myror i byxorna då ja int kan/får röra på mej ordentligt, jag saknar dansen, jag måst fixa saker och det är så otroligt tråkit att va hemma själv hela tiden. Å int kan nån komma å hälsa på heller, eftersom risken finns att dom sen ligger hemma och är sjuka :/

Här e en bild över vad jag har gjort idag - och tro mej, har jag tålamod att göra en sån här så betyder det att jag verkligen har tråkigt och int hittar på nåt annat skojigt :D(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Laura Izibor

Har hittat många nya artister genom Tv-serien One Tree Hill och här är en av dem...

Speciell röst, sköna låtar - mycket bra :)

If tonight is my last


If an angel came down to me, asked what I would do differently
I would say nothing, you see, I love someone truly
And if I do not see tomorrow, you know it's gonna be alright
'Cause I got my baby right by my side

And if the rain ain't falling and the sun ain't shining
It makes no difference to me I'm right where I wanna be

And if tonight is my last what I gotta do?
And if tonight is my last I wanna spend it with you
And if the sky fall's down it's gonna be alright
'Cause I got you here tonight

If I had to give all that I own
In return for the love that's grown
I would give it gladly 'cause nothing else compares
To the moments that we shared

And if the rain ain't falling and the sun ain't shining
It makes no difference to me I'm right where I wanna be

And if tonight is my last what I gotta do?
And if tonight is my last I wanna spend it with you
And if the sky fall's down it's gonna be alright
'Cause I got you here tonight

Only given a short time on this earth
You gotta make each moment worth something beautiful
You gotta give every bit of you for the love
Half just won't do

And if tonight is my last what I gotta do?
And if tonight is my last I wanna spend it with you
And if the sky fall's down it's gonna be alright
'Cause I got you here tonight

If tonight is my last what I gotta do?
(It's gonna be alright, it's gonna be alright)
If tonight is my last I wanna spend it with you
(It's gonna be alright, it's gonna be alright)
And if the sky fall's down it's gonna be alright
(It's gonna be alright, it's gonna be alright)
Because I got you here tonight, here tonight
(It's gonna be alright, it's gonna be alright)

It's gonna be alright

If an angel came down to me, asked what I would do differently
I would say nothing, you see, I love someone truly

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


"Happiness is a mood, not a destination"

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

idol.

Förr följde jag med idol jätte noggrannt. Alltså det var katastrof om jag missade ett avsnitt :) men nuförtiden orkar jag int riktigt följa med. Alla klipp innan själva tävlingen börjar tycker jag är halvt värdelösa. Jag mena, okej, visst skrattar man ibland åt dom som gör bort sig osv. men va e d egentligen för idé. Det är ju en sångtävling, då vill man ju höra dom bästa å int dom som bara e där å joksar :D

Men det som är bra med idol sen då de börjar sjunga inför publik, är att man får höra lite andra versiner av orginallåtarna. Och ibland kan det t.o.m. vara bättre än orginalet.
Här e några verisoner som jag gillar :)

Eddie - They Don't Care About Us


Mariette - Dear Mr. President


Daniel - The Scientist


Calle & Mariette - Someone New


Sebastian - Life On Mars(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

a great song ♥(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

uttråkad.

Nu e d igen längesen ja har skrivit här. Men ärligt talat så har jag int så mycke å skriva om...

Jag är sjuk, har varit det sedan fredagen. Trött, stegring, feber, jätte ont i halsen är några av de symptom jag har kännt av. I morse vaknade jag av att jag knappt kunde andas så det är inte alls roligt.

Jag har varit hemma från praktiken nu i 2 dagar och är inte riktigt säker ännu om jag kan fara imorgon. Jag kan ju int rikti komma dit i hur dåligt skick som helst och smitta alla andra. Tydligen går det något virus nu, som jag antagligen har fått därifrån. Halsen måst bli bättre, för om int den blir det snart blir jag orolig. Jag har int riktigt haft sån här typ av halsont innan.

Nåja, det var lite om mina sjukdomssymptom :)

Ja, annars händer det int så mycket, har varit för trött för att få nå skolarbeten gjorda så då jag int har sovit eller försökt hålla mig igång har jag kolla på mina Prison Break avsnitt (andra gången). Spännande :)

Men nu har jag tröttnat och vill int vara hemma och sjuk nå mer... 5 dagar kvar å sen tillbaka till skolan... suck :/

här e en skön version av Rude Boy
 

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

1 timme, 14 minuter, 22 sekunder

så länge pratade jag just i telefon me bästa Michelle ♥
det märks kanske att vi int ha prata på ett tag för mycket skvaller hann vi med :)
Tur att vi pratar gratis också - annars sku ja nog ligga på minus sidan för lääänge sedan.

För övrigt har det varit en lite tyngre dag - huvudet har kännts tungt, det gör ont då jag sväljer och jag har kännt mej extra trött. Dvs. att jag håller på bli förkyld, vilket int alls är nå bra :/
Så i helgen skall jag ta det lugnt, fixa det jag måste fixa och annars bara pyssla om mej själv :)

Här är en skön version av den nästan sönderspelade "Wonderwall"
(obs! jag tycker int den e sönderspelad)(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

beslutsångest.

Nu har jag varit jätte dålig på att uppdatera, jag vet. Men jag har int riktigt veta va ja sku skriva om, tråkigt att läsa om det bara handlar om va ja pysslar med om dagarna.
Men kanske ni vill veta det iaf :)

Som bäst håller vi på med småbarnspraktik (2 veckor) och snart har första veckan gått. Det är jätte roligt, jag stormtrivs och alla barnen är såå söta :)
För övrigt har jag int hunnit göra så mycket annat än träna och några kvällspromenader i höstmörkret. Skönt att man har haft sällskap då å int behöva traska runt å va rädd för minsta lilla skugga :D
man vet ju aldrig med det här mörka jeppis ;)

Och idag var jag på StreetJam, vilket va ganska läng sen jag var sist. Och såklart var det ju jätte skoj, jag känner redan att jag kommer ha träningsvärk imorgon :D

Nåja, till min beslutsångest, som det här egentligen sku handla om....
Alltså, jag håller på att planera ett program till julfesten, jag har en massa idéer men kan int bestämma mej för vilken jag skall välja. Och det börjar bli lite bråttom eftersom jag borde ha en del klart tills skolan börjar igen, dvs. om 1 vecka!! Och eftersom tiden/klockan int riktigt e min bästa vän nuförtiden så är det liksom lite svårt.
(Klockan bara springer iväg så jag hinner int få någonting gjort om dagarna)

Och nu fick jag en ny idé - för låten jag har väntat sååå länge på har ÄNTLIGEN kommit!!

Who U Are - Jessie J (Step Up 3D Soundtrack)(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

RSS 2.0