skönaste låten på länge!

Jag får kalla kårar och jag kan lyssna på den här om och om och om igen...
En annars ganska så tjatig och tråkig låt tycker jag, men de här killarna lyckas göra den till skön musik för öronen.
Deras röster passar bra ihop och stämmorna är ljuvliga.
Lyssna och njut! Slutet är bäst så missa int det ;)(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


This Is It

JAA!! Idag har jag äntligen fått kolla filmen, "This is it", som handlar om Michael Jacksons sista show som aldrig blev av.
Helt otroligt vad imponerad man blev av honom, har ju aldrig riktigt varit ett fan, men duktig är han - ingen fråga om det.
Och dansarna - wow, vilket jobb dom gjorde!
Nåja, tänkte iaf lägga upp videon till en av låtarna. Jag hade aldrig hört den förut men den är så mäktig och har ett bra budskap så nu gillar jag den skarpt! (¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


This is Love(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


All she wants...

is someone who cares about her,
someone who's there when she's feeling lonely,
or sad.
Someone who's there when everyone else is
turning their back on her
or betraying her.

Someone who can take her through the rough times,
and someone to share the good times with.
A shoulder to cry on,
arms that gives her comfort when she needs it.
Someone who keeps her warm at night...

Someone she can talk to.
Someone she can trust.
Someone who likes her and
her biggest dream...
Someone who loves her.

Someone like you...(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


tisdag.

Och höstmötet är avklarat.
Japp, vi hade höstmöte i skolan idag och skulle välja en ny styrelse. Alla har vi varit oroliga för att det inte skulle finnas intresse å jag ville verkligen inte sitta ett år till. Och det behöver jag inte.
Tack till alla duktiga nya ettor som tog sig an den uppgiften + Thelma, Paulina å Alban! :D

För övrigt ha ja försöka läsa till tent, d ha gått helt okej, men det känns som att man int kommer framåt och med tanke på att den är på torsdag så är det lite panik. Igen.

Dansträningarna var...hmm, krävande? men ååh så roligt!! Massa ny koreografi så nu ska d övas :D

Tänkte vara flitig å läsa ännu efter träningarna, men osmarta jag har ju då kommit på att jag skall hålla lite paus med att lyssna på Spotify å lyssna på min egen musik som ja har på datorn.
Och det kom ju bara braa låtar - så int kunde ja sitta still utan var upp å hoppa (dansa) emellanåt...

Sen var ja en sväng till Halpa-Halli med Emma och Jannica. Och såklaaart så smälld jag igen dörren utan att tänka på att jag kanske sku ha behöva ta med mina hemnycklar å telefonen. Men så går det då man sitter framför datorn å blir sen å måst rusa iväg :)
Jag hade ju iaf pengar med så i värsta fall kunde jag ha slösat dom på ett hotell eller nåt :D
Men det behövdes ju int, eftersom min reservnyckel int fanns så långt ifrån, men jag kan ju int avslöja var, haha :D

Det här är en låt som jag ALDRIG kan sitta still i...
(och det är bara en av...många)


Triumph - Pitbull ft. Avery Storm

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Om en människa upptäcker sitt misstag och inte rättar till det, begår hon ytterligare ett misstag.

det där läste ja i förbifarten och håller med om det till TUSEN!

Så sant som det bara kan bli. Tänk på det du!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

söndag.

Så var den här helgen också slut. Ganska långtråkig har den varit men det har ändå funnits några som gjort de tråkiga stunderna guldvärda :)

Idag har jag träffat min underbara vän Michelle ♥
Oj oj, vad vi har planerat och funderat :D
Vi vill fara till Nya Zeeland å ha ett mellanår (eller nån månad) - förhoppningsvis har jag studerat färdigt då å sku kunna jobba lite där medan dom andra typ... studerar.
Vi (och 2 till) skulle bo tillsammans och hitta på massor med skoj och kombinera nytta mednöje :)
helt perfekt, ME LIKE!
Sen beror det ju lite på var man befinner sig i livet just då - så det måst man ju ta hänsyn till - men kul skulle det vara, man kan ju alltid drömma, eller?

Är tillbaka i Jeppis nu - vilket känns jätte skönt.
Har varit ut på en långpromenad med gott sällskap :) och då menar jag verkligen lång. Lite över 1h gick vi - skönt då man kom tillbaka och det verkligen kändes att man gjort något.

Förresten så har jag blivit bjuden på bröllop - jätte skoj! :D och på Nyårsafton.
Vad jag är glad för din (er) skull :)

men nu skall jag gå sova - i någorlunda vettig tid!
Godnatt på er.

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

The Last Song ♪

Igår kväll var jag till Emma och skulle se idol. Men det fungerade inte eftersom tv4 had glömt att spärra det så att man inte kan se det från utlandet. Och just då hade de kommit på det så de hade spärrat sidan.
Men istället sjöng vi singstar, vilket va jätte kul och sedan kollade vi på en film:

 

Det här är en jätte vacker film - ganska humoristisk hela första halvan av filmen - slutdelen var däremot ganska sorglig. Men absolut sevärd!
Och jag fick tillbaka mitt intresse för klassisk piano - så nu blir det att jaga noter och försöka sig på något.
Här är "theme soundtracket" och om ni ser filmen så förstår ni varför låten är så speciell :)(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


21.10.2010 ♥

var igår och det var min födelsedag :)
Firandet skedde dagen före, vi hade haloween-sitz i skolan. Jätte rolig sitz och det var mycket folk för en gångs skull. Sedan bar det av mot Netti och sedan till Melody.
Det var längesen jag var till Melody, dom hade byggt om där nu - riktigt nice. Och kvällen blev riktigt lyckad :D
Och mina kära klasskompisar önskade min nuvarande favoritlåt "Love The Way You Lie" åt mej. Det blev kvällens sista låt och Dj:n had sagt att om di sku ha haft mikrofon så sku de ha sagt att den var åt mej...
Så nog har man underbara klasskompisar :)

Och igår på morgonen knackade Emma och Jannica på dörren och så sjöng dom för mej och så fick ja en present :) jag har int hunnit fota den ännu men det är en liknande tavla som jag redan har, den där det står Love på - men på den här står det Hope. Och vad jag har letat efter den - nu behöver jag bara leta efter den sista, men vet var den finns nu så skall väl kolla efter den här nån dag.

Då jag kom hem från skolan hade jag fått ett paket i brevluckan. Det var från min kära bror! Där i låg en bok och ett kort där det stod att jag skulle vänta på del 2...ååh, ja e så nyfiken! Jag fick också ett kort och texten på det var så klockrent:


The more I study
The more I know

***

The more I know
The more I forget

***

The more I forget
The less I know

***

SO WHY STUDY?


Igår kom också mina föräldrar till Jeppis med min nya säng - och ÄNTLIGEN har jag en stoor säng (1,20x200) synd att ja måst vänta ända till söndan innan ja får prova den :)

Nu e jag i Vasa och får se vad jag hittar på i helgen - men man får inte glömma bort alla skolarbeten jag borde göra - så därför skall jag aktivera mej lite nu!

Tack för att NI gjorde min födelsedag så bra!! ♥♥

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


huh huh - lång dag...

Det här blev ett långt inlägg insåg jag, men för er som int orkar läsa kan jag sig att början handlar om gårdagen och slutet om idag, haha - bra sammanfattning va? Eller inledning som det kallas för i alla böcker. :D

okej, igår sluta jag 9.40 men lämna i skolan ända till 1-tiden för att bl.a. planera sitzen på onsdag. Sedan gick jag, Emma och Jannica igenom musikstunden som vi skulle ha imoron å när vi kom ut ur musiksalen fick vi veta att vår lärare e sjukledig så vi har inga musikstunder den här veckan. Nåja, så dit va vi i onödan.

Då ja väl kom hem från skolan skulle jag vara flitig å försöka få färdigt litteratur seminarie före jag sku fara å hålla dans, men så effektiv va ja int...

Dansen me våra flickor gick jätte bra, alltså helt otroligt vad bra det gick, med tanke på omständigheterna :D

Sedan bar det iväg ut på promenad med Emma och Jannica och såklart en sväng via Halpa-Halli :)
Hem och fortsätta läsa tills Emma bjöd ner mej på Taco-paj och vem tackar nu nej till det!!?
Namiii, säger ja bara - det va riktit mums mums ;) och så lämna ja ju förstås dit å prata...å vi diskutera lite till och så plötsligt va klockan 1 så då var det nog dags att gå upp. (En påminnelse, DÅ hade jag fortfarande int läst klart till litt.sem)
Och vad jag kämpade - konstigt nog var jag inte trött men jag visste att jag skulle upp tidigt idag å att jag har en lång dag så ja sku ha måsta fara å sova.
Halv 3 var klockan då jag låg i sängen. Somna bums :)


Så idag skulle jag ha behövt en sovmorgon och kort dag - men istället var det tidig väckning och låång dag. Även om det inte kändes så jobbigt i skolan eftersom det var mest diskussionsämnen vi had idag.
Men hjärnan fick minsann gå på höga varv.

Och så är det ju bra att veta när man har examination - kanske man ibland sku lyssna liite bättre på lärarnas info. Vi skulle läsa några kompendier tills idag för att vi skulle göra ett grupparbete. Det var vad jag kom ihåg. Och då man annars int har så mycket extra tid så läste ju jag int så väldans nogrannt - som vanligt - utan had nu bläddra igenom dem. Och så kommer man in till timmen och det första man får höra av läraren är: "Nu då ni ska ha den här examinationen så..." WHAT!?? Ai, e d här examination fråga ja av grannen. Oooops, d missa ja visst ;)

Men det gick helt okej - vår grupp satt och jobba från halv 1 till 5 ganska effektivt i ett sträck så till slut ville int hjärnan orka nå mer.
Men int fick man ännu heller fara hem och vila - nej, genast iväg till dansträningarna...men det gick helt bra och halv 7 var jag hemma.
I duschen - äta - diska och nuuu får jag äntligen lägga mej ner i soffan å pusta ut...

Och vet ni vad!?
Egentligen brukar int jag gå runt å berätta åt alla vad jag har fått i en tent eller i ett arbete MEN idag måste jag bara göra det.
För en tid sen skulle vi skriva ett arbete i "didaktiska förhållningssätt". Det var jätte svårt och jag tyckte att mitt blev super dåligt. Inget sammanhang alls och bara flumm hit och dit. Jag var övertygad om att jag just och just skulle bli godkänd eller att jag skulle behöva komplettera.
Idag kom resultaten upp och jag kollar nervöst efter mitt..... A?? Alltså va?
Det kan ju int stämma - jag har säkert kolla på fel.
Men nej, där stod det ett A!! Alltså det är det bästa man kan få - jag har aldrig fått så bra hittills i den här skolan och då kan jag ju säg att jag tycker nog att jag har skrivit bättre arbeten än det här. Helt klart! :D
Men det är väl bara att tacka och ta emot! :)

Så två händelserika dagar, usch vad det här blev ett långt inlägg - undrar om ni har orkat er ända till slut :)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


helgen snart slut

Neej, ja vill int att den ska ta slut. Jag har ännu massor ja sku måsta hinna göra men int riktigt nån motivation eller ork till det.

Igår va jag och Nela en sväng till Netti. Riktigt kul å få komma ut lite - börjar va längesen och det märktes - d va en massa nytt folk. Dock ganska mycket yngre människor så ja träffa int så jätte många bekanta - men träffa de rätta ;D

Idag har ryggen int alls blivit bättre så jag e jätte orolig nu. Jag har verkligen int tid med det här och inte heller har jag tålamod att börja vila osv. Nu när jag e inne i min träningsperiod. Jag som skulle sluta oroa mej för ryggen och bara köra på. Nu e ja tibax i allt funderandet, läkarbesök, fysioterapi, vila osv. Och för att int tala om att det går en massa pengar åt det!
Men vi skall inte ta ut allt i förväg - kanske den blir bra fortare än väntat?
Kanske.

Klockan är 5 och det finns ännu tid kvar på den här dagen så nu skall jag försöka ägna mej åt lite skolarbete - istället för photoshop som jag har gjort de senaste timmarna, här e ett resultat:(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


1 år och 8 månader...

...sedan jag sträckte till och skadade ryggen på dansskolan. Sen dess har den varit till å från, på senaste tiden helt bra.

MEN så hände något idag som absolut int skulle få hända och som jag aldrig trodde skulle hända.
Jag sträckte till den på samma sätt igen :/
jag dansa lite här hemma, LITE, å gjorde ingen stor rörelse eller nåt och så drog det till. Jag kände genast igen känslan - det kändes på precis samma sätt som då. Gör ont vid minsta andetag, rörelse så nu e ja jätte orolig!!
Klockan är halv 3 på natten så ja kan int göra så mycke åt det här mer ikväll, skall gå lägga mej å HOPPAS på att ja får sova.
Det känns lite jobbigt då ja måst ta pyttesmå andetag för att kunna andas :(

Jag är rädd.

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

flitig som en myra

Äntligen får man slå sig ner i soffan med en varm, nybakad bulle :)

Idag har jag storstädat! Skrivbordet såg ut som ett bombnedslag, dammtussarna låg utspridda på golvet i stora högar. Usch, usch, usch...
Så jag har plockat undan, torkat damm och dammsugat + tvättat två maskiner med kläder.
Sedan for jag och handla lite så att jag skulle kunna baka kanelbullar :)
De blev riktigt mumsiga så nu ska jag bara mysa och chilla, kolla på en film eller två :D

Här är lite bilder av dom inredningssaker jag köpte i veckan:

En ljusstake med spegel, texten här står där bakom ljusen. MYSIG!


den här kom upp efter sommaren


och lite mer kärlek :) ja vill ha fler såna här men med annan text.
Var finns dom??

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


PHOTOSHOOT

Ikväll använde jag och Emma vårt kära hus och våra lägenheter som fotostudion :D runt 200 bilder blev det -
som skall redigeras lite (inte alla då förstås) men här är några...Kul hade vi och nästa gång satsar vi ordentligt på modellerna -
då är det smink, håruppsättning m.m. som gäller(haha)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


HAHAHAHA

Ja skojja just me Emma och sa att ja e som en sengångare idag :)
Jag kunde ju int låta bli å kolla hur en sån ser ut och här har vi resultatet:(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


I wanna be there!

Ikväll är hon i Helsingfors och har säkert en jätte bra show!!
JAG VILL OCKSÅ VARA DÄR!!!

Lady Gaga


(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


så vackert att man får tårar i ögonen

För nån dag sen ladda ja upp en låt här på bloggen
(finns under rubriken "du får inte").
Den har spelats här flera gånger om och om igen,
för att texten är så otroligt fin och passande.


jag hoppas du läser detta,
för vartenda ord är sant.


Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till

Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

(Sonja Aldén)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                      (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


empty.

Idag har jag gått runt som en stel pinne i skolan. Allt for förbi mej.
Hade inte orken att skratta åt allt knasigt jag fick höra,
inte heller orkade ja bry mej om vem alla du träffa i helgen, vart du har varit eller vad du har gjort.
Jag orkade knappt hålla upp mina egna ögonlock, som kändes tunga som sten.
Jag vet att jag brukar vara den som för det mesta skrattar och är på gott humör.
Och även om jag inte är det brukar jag vara ganska bra på att dölja mina andra känslor.

Men idag slutade jag bry mig. Man kan inte vara andra till lags hela tiden.
Därför sket jag fullständigt i allt du sa.
När ja tänker efter minns jag inte ens va du prata om.
Men jag minns att jag tänkte, medan du pratade, på hur självupptagna människor det finns. Jag känner ett par och det gör mej frustrerad och förbannad att se sådana människor.
Jag menar, visa int ja ganska tydligt att jag var totalt ointresserad?

Jag försöker att inte tänka på det. Att släppa det. Och det går bra då jag har annat att fundera på.
Men så fort det lämnas lite extra utrymme så glider tankarna iväg...
Av den orsaken undviker jag att vara hemma, eller åtminstone undviker ja att göra sånt ja måste koncentrera mej på, eftersom jag inte kan det.
Därför ser jag på film eller tränar istället för att läsa, vilket int e så bra med tanke på att jag har tent på torsdag.

Men vad gör man?

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


en vän ♥

sitter och planerar inför sagostunden jag skall hålla imorgon.
Jag läste en liten bok som Håkan Ohlsson har skrivit, en vän.
Jag tyckte det var så fint så jag skrev ner hela här åt er.


"Att ha en vän är jätte fint.
Att vara någons vän är nästan ändå bättre.
Det är som att vakna och känna att solen skiner.

En vän är någon man har roligt med.
Men en vän är mycket mera!
Någon som tänker på en när man är borta.
Någon som håller tummarna när man skall göra något svårt.
Man känner sig aldrig riktigt ensam när man har en vän.

En vän lyssnar på vad man säger och försöker förstå vad man menar.
Men en vän håller inte bara med.
En vän säger emot och får en att tänka efter.

En vän tycker om en fast man varit dum.

En vän lär en att tycka om nya saker,
saker som man annars inte skulle kommit på.
Vän är ett bra ord.
Det är nästan det bästa ordet!

En vän är någon som alltid har tid när man kommer.
Alla kan vara vän med någon,
bara man inte har så bråttom att man inte märker,
när någon vill bli ens vän.

En vän är någon som man har roligt med,
som tänker på en
och lyssnar på en
och säger när man har fel
och som lär en nya saker
och som alltid har tid
Någon som man kan lita på!"

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


mad.

Helst av allt sku jag vilja stanna hemma idag. Men NEJ, d måndag och betyder att man måste till skolan.

Här är en fiin dans till en fin låt ♥(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

“Smile and no one will see how broken you are inside”

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Me vs. Beyoncé


Haha, ja fick en väldigt fin kommentar idag.
Att jag liknade Beyoncé :D
tjaa, ja vet ju inte hur mycket jag själv skall hålla med.
Men eftersom hon är en av mina favorit sångerskor/artist/dansare, så är jag ju förstås väldigt smickrad av den komplimangen :)
den behövdes idag så tack Ida för den ♥

Därför tänkte ja nu lägga upp en av hennes absolut bästa låtar. Hennes otroliga sångröst kommer fram i "Listen" som hon sjöng i musikalen, Dreamgirls, så ta verkligen och lyssna på den. Jag får gåshud av den varenda gång jag hör den. Texten är underbar, musiken vacker och rösten...kan int ens beskriva den med ord.


(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                      (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥ 

 


hurting...

I’m hurting inside and out ... but what do you do when the only person that can make you stop hurting is the one that hurt you in the first place?

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

du får inte...


Idag känns det som om hela min värld har fallit ihop.
kanske har den gjort det.

jag vet int vad ja skall säga?
jag vet int vad ja skall göra?

önskar att drömmen ja drömde inatt int e sann.
och att den inte kommer att bli sann.
önskar att det ordnar upp sig...

kanske jag önskar för mycket.

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Afrostreetjam

Idag har jag dansat från klockan 10 på morgonen till klockan 7 på kvällen - med både kortare och längre pauser, förstås.

Det började i Smedsby. Workshopen jag skrev om tidigare i veckan med Västafrikans dans drogs av en svensk, glad och energisk instruktör :D enormt kunnig på sitt område så det var jätte kul. Vi dansade två olika stilar av västafrikansk dans och sen lite afrostreet som var en blandning av funk, hiphop, afrikanskt osv. Den tyckte jag såklart var den bästa men det var kul att pröva på de andra stilarna också. Tror int d kommer bli nåt ja sku satsa på men alltid roligt att prova på nåt nytt. och BRA framförallt!
Dessutom träffa jag min f.d. gymnastiklärare från högstadie/gymnasietiden så d var skoj :)

Efter att ha spenderat hela förmiddagen där fick ja sen hoppa på bussen till Jeppis och rusa direkt till mina egna träningar. Jag kom lite sent - men tur d :D för de hade BodyCombat som uppvärmning - min kropp sku aldri ha orka igenom hela d (Ja hann vara med en stund på slute och det räckte) :D men sen fortsatte vi på "Find Your Love" dansen och jag ääälskar den!! Den e jätte skön att göra och vi fick lära oss mer nytt på den - som ja förhoppningsvis ska få ihop tills nästa gång.

Nå, sen då jag kom hem kunde ja ju int sluta så ja dansa lite till :) Har mixat ihop världens bästa mix, haha, ja VILL göra nåt med den låten :) har redan en början och har mina visioner...får se sen va ja hittar på :D

Nu har ja äntligen lugnat ner mej lite - kroppen är jätte trött, jag är trött så ja sku int orka ta mig ut ur lägenheten nå mer ikväll.
Fick en inbjudan att fira en klasskompis, men tyvärr Sandra :( ja e alltför slut :/

Ska ta det lugnt ikväll så jag orkar läsa lite imoron och förbereda mig inför nästa vecka...

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

sent igen.

Jaa, jag borde egentligen sova den här tiden men hela den här veckan har känts så konstigt. Jag har varit uppe sent, haft mycket att göra på dagarna och ändå ha ja orkat helt bra. Å då igen va förra veckan jätte jobbig - då va ja trött jämnt. Mystiskt!

Haha, ja skoja me nån i början av veckan å önska att ja sku klara mej bra me lite mindre sömn nu en tid framöver då ja har så mycke att hinna med - kanske detta är en början? :D

Iaf, idag har jag haft dubbeltimme Bild & Form. Tjaa, efter gårdagens inlägg tror ja int att ja behöver kommentera det desto mer.

Sen då jag kom hem lagade jag en massa wåffelsmet. (Höstmarknaden börjar imorgon och då skall vi sälja wåfflor, å eftersom ja int e här då så laga ja smet)  :)

Hann med ett kort och lugnande besök av V innan jag sen for iväg på streetjam. Idag kändes det extra tungt - jag orka knappt genom uppvärmningen :/ kanske beror det på förkylningen, eller nåt annat som ja int vet om.
Oroar mej dock lite inför lördagen. Då skall jag på en workshop, som hålls i Vasa; Västafrikansk dans och afrostreet stod bl.a. på schemat. Ser jätte mycket fram emot det - bara förkylningen sku försvinna före det. 
Workshopen håller på mellan 10 och 2 med 3 timmars dans på schemat :D 
Sen hoppar jag direkt på bussen mot Jeppis för att hinna vara på mina egna träningar.
Så det kommer att bli en riktigt träningsdag.

Ikväll har jag också fått musikarbetet färdigt och inskickat - så nästa på listan är att planera en sagostund OCH läsa på den Underbara och väldigt Intressanta Tent vi har nästa torsdag. Jag kopierade allt vi ska läsa idag, och ja kan säga att om ja ska hinna igenom allt så sku ja måsta läsa säkert 2-3 kompendier/DAG.
Lycka till med det!!

Men nu tar jag natten, även om jag sku kunna va uppe ännu. Men månne int man somnar :)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

What Love Is ♥

...And no one really knows anything about it
But everybody needs it.
We can't live without it.
And that's the way it goes.
Darkest day, brightest night.
Just some other things you might hear
if you ask what love feels likeAnd it feels like joy, and it feels like pain.
And it feels like sunshine, feels like rain.
An excuse for dying, reason to live.
And if you don't know, that's what love is.
Love is.


(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


dagens

Alltså ibland funderar man nog på vilken nivå vår skola ligger. Jag menar, idag kände jag mig som en liten 5-åring som hade gjort en teckning som man nu verkligen insåg att int blev så bra till slut. Om man bara sku ha lämna bort det där extra. Men man får mycket positiva kommentarer, speciellt av läraren, så mycket att det låter överdrivet och orimligt. Speciellt då ALLAS teckningar var SÅÅÅ fina - "man sku nästan kunna rama in dom i nå glasskåp på nån konstutställning". Då skrattar man nog bara och suckar över att lektionen ännu int va slut.
För er som int vet så är allt som heter konst/att göra saker med händerna, dvs. rita, måla, SKAPA osv. det värsta jag vet. Jag har aldrig tyckt om det och har ångest varje gång det står på schemat. Allvarligt, jag kan absolut inte rita. Jag skyller på att jag är mera den där musikmänniskan än den konstnärliga :D men iaf, man vet nog då något man har gjort int blev så väldans bra - varför hålla på gnälla om att det är så bra då. Tycker nästan att det drar mer ner på självförtroende än om man sku säga vad man kunde ha tänkt på eller gjort bättre.

Nåja, där var dagens klagomål.

För övrigt så har jag tillsammans med Emma och Jannica fixat klart vår musikstund som vi skall hålla om två veckor. Inte visste jag att det var så komplicerat och mycke att tänka på :)

Har också varit och handlat ägg, mjölk, vetemjöl, flytande margarin, socker och så lite chips. Ni kan ju gissa vad jag skall ha det till...jo, baka förstås (dock inte chipsen).
Nu den här helgen är det höstmarknad i Jeppis och vi (vår klass) skall vara där och steka wåfflor som vi säljer till förmån för vår studieresa nästa år. Så om ni har vägarna förbi så hittar ni nog oss där nånstans (d ju trots allt int så stort d här jeppis) ;D

Nu ska ja börja laga mig i säng TROTS att ja börjar 1 imoron, ME LIKE! :D

Godnatt!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Må Bra Dag ♥

Vad skönt att vi kan ha en sån här dag från skolan. För er som int vet hade vi en må bra dag idag, vilket innebär att det ordnas lite olika aktiviteter som man får prova på. Och helt Gratis! :D I år ordnades det bowling, volleyboll, zumba, fitness-pilates och simning. Kanske jag har glömt nåt, vet inte.

Det var JÄTTE TRÅKIGT att det var så få deltagare. Vi var ca 20 st. allt som allt av 100 elever!! Synd då det en gång ordnas något så kommer ingen (sku det har varit jag som ordnade alltihop sku ja ha blivi skit sur). De flesta tog det som en ledig dag och jo, ja tänkte på morgonen att det sku ha vari så skönt att lämna å sova - Speciellt eftersom min förkylning ha blivi lite värre :/ MEN jag tog mej ändå i kragen och steg upp. Och det ångrar jag inte en sekund!

Jag har varit och spela volleyboll med några andra. Tyvärr var det ju meningen att det skulle vara turnering men på 8 pers så blev det nog bara vanligt spel och lite övningar. Men bra d å! 
Sen va ja hem en sväng, åt och vilade lite och sedan var det dags för Zumban :D Jag sku ta det lite "lugnare" men int gick d - så helt genomsvettig fick jag cykla hem och sätta mej ner och skriva klart min uppgift. 
Nån timme hann jag varva ner innan det var dags för mina egna dansträningar. Idag gjorde vi en ny serie - en soft, jätte skön. Find your love, heter låten vi dansar till - ME LIKE!

Nu sitter jag i soffan och skall vara duktig och skriva lite till och verkligen försöka att fara och sova tidigare idag - i söndags blev det halv 3 och igår 2 så redan 12 är tidigt :D

Den här dagen känns inte alls som en tisdag, så ja ha int ännu fatta att ja ska till skolan imorgon :)

It was a Lovely day today ♥

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

skön låt. skön video. skönt avslut på kvällen.(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

två minuter kvar.

sen e helgen slut, då är det måndag, vilket betyder en ny dag - en ny vecka.

Helgen har varit bra, busig, rolig å massa till. Och kunde int heller avslutas på bättre sätt än å få mysa me dej.

Känns annorlunda nu. Men det är en bra känsla. Jag hoppas den stannar. Och jag hoppas den växer och växer. Även om allt annat just nu är ganska jobbigt, stressigt å deppigt så kan ja alltid luta mig tillbaka mot din axel å känna ett härligt lugn över mej. Den effekten har du. Behövs inga ord, inga gester, bara din närhet. ♥

Godnatt, ja kommer att sova bra :) Hoppas ni också gör det!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Bus me lillbusen :D

nu tror ja att det är en rätt så trött Filip som ha gått och sova. Om man tänker på att han den senaste timmen har sprungit runt, galoppera, krypit och rullat runt så borde man nog vara ganska så slut :)
Det är helt underbart att få busa me lillbusen och höra hans hjärtliga skratt. Mera sånt imoron!!

Det här betyder ju då att ja int har så jätte mycket tid att läsa och göra det skolarbete som ska va in på måndag. Både igår och idag har jag kämpat med den finska texten - ja förstår ingenting och tvivlar på hur jag skall få ihop en 3-6 sidors uppsats imoron!!??
Så om nån har lite att göra å anmäler sej som frivillig hjälpreda så e d bara att hojta till - kan t.o.m. utlova nån form av "lön" för mödan ;)

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll! Själv vet ja int va som händer och sker?

                                                                                              
                                                                                               Jag saknar dej.

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

RSS 2.0