Beröring.

Idag pratade vi om att barnen, men också alla vi andra, behöver få känna beröring dagligen för att må bra och känna oss trygga.
Det har jag minsann fått idag så idag känns det bra :)

Dagen började med den efterlängtade sovmorgonen som verkligen behövdes. Så hade vi rörelse i skolan, massage - så bättre än så kunde det inte bli. :)
Slutade vid ett-tiden men var duktig och lämnade kvar i skolan med Emma och Jannica för att planera vår kommande musikstund. Till halv 4 satt vi och kämpade...men det kommer nog att bli bra.
Hem och läsa lite och sen kom V på besök :D
För en stund (kändes ganska kort) fick ja bara ligga och ta det lugnt och glömma ALLT som har med skolan att göra. Det var riktigt skönt och förgyllde verkligen min dag ♥ Sku LÄTT ha kunnat stanna kvar huur länge som helst, men tyvärr hade ja träningar och måste iväg - Fast dansen va också rolig, så inget att klaga på.

Nu ser jag att klockan har sprungit iväg och jag skall ännu hinna duscha och tvätta håret, packa, äta nåt OCH LÄSA!! Tuuur att man har sovmorgon imoron också - d lär behövas :)

Efter skolan imoron bär det av mot Vasa och helgen kommer att tillbringas med skolarbeten, brorsan å hans familj, Alltså med FILIP!!!♥♥♥

Ciao,

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Almost Everything

Jaa, dansen va int heller så rolig som jag trodde, så egentligen har ja int så mycket mer positiva saker att säga för idag. Usch då, jag som sku sluta tänka så negativt, men ibland går d bara int.
Nya tag imorgon - då ska ja starta om och hoppas att jag vaknar på rätt sida. 
MEN en positiv sak.
Jag har fastnat för en ny artist, som jag upptäckte i min favorit serie.
Ja, One Tree Hill, förstås. Jag vill också vara med i den, d sku va häftigt ;)
men iaf- den här snubben är hur skön som helst. D sku int va helt fel att ha en som skriver såna här låtar åt en. Han har mycket få-en-på-bättre-humör-låtar :)
Lyssna och NJUT!


Wakey Wakey - Almost Everything

Said sit down with me before you go
That's the wrong thing I know
But I don't know when I will see you again
and it gets so lonely..

See you'd be foolish if you stayed here now
Maybe if you leave we could work it out
Cos i know the city only breaks you down
and it gets you lonely

see its gonna get lonely

so you miss the feeling when you step outside
yeah your mind comes all untied
and then you open up your eyes
and you don't feel lonely

see it feels bad now but its gonna get better
someday

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


gaaaah!

Jag brukar försöka undvika att använda t.ex. ordet hata eftersom det är ett ganska starkt ord. Men just nu tänker ja använda det.
Jag HATAR skolan just nu, alltså verkligen, jag menar det. Vi har så sjuttons mycke uppgifter att göra och det värsta av allt är att vi skall läsa huur mycket som helst till varje uppgift.
Ska d va så här svårt att få några studiepoäng??
Jag har ingen aning om var jag skall börja, hur jag skall hinna - för då jag tänker läsa och har tid, så är jag antingen så trött att ja int orkar eller så förstår jag ingenting och låser mig. Och så är jag stressad eftersom jag vet att det väntar 1000 andra uppgifter i en hög. Och jag har INGEN motivation till NÅGOT. Det är inte ens intressant det vi gör, eller kanske det är, men man hinner int ens fundera på det. Blä Blä och blä!!

Om ja nu ska va liite positiv så kan ja ju säg att om exakt en timme börjar mina dansträningar och det är det ända som hjälper mina problem just nu. Av två orsaker:
1. Jag får dansa, vilket jag älskar
2. Jag slipper läsa under den tiden

Nää, nu ska ja int förstöra alla andras dag, men mer har ja int å säga just nu. Eller jo, det har jag, men då skulle det bli sååå långt att ingen sku orka läsa så mycket mer än detta.

Så tack för denna gång!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

*puh*

det är en trött och slut Men glad tjej som ligger i sängen å bloggar.

Jag valde att ta en liten sovmorgon idag och började först halv 11, vilket var otroligt skönt. Jag hade alltså en timme i skolan och fick sedan fara hem. Satt en stund nere hos min underbara granne/klasskompis/vän Emma ♥ och pratade en massa strunt tills jag kom fram till att det var dags att ta itu med lite skolarbete - så ja kila upp till min lägenhet.

Jag satt mej ner och började skriva och det tog inte lång tid så fick jag klart en uppgift - och det kändes jätte skönt, även om den int va så svår och jag har mååånga kvar. Men en mindre iaf ;)

Efter det åt jag, låg i sängen och bara slappa en stund - men tillräckligt länge för att hinna bli trött och slö.
Så det var en ganska trött Miriam som tog sig till dansträningarna. Men det var jätte roligt, som vanligt. Och idag fick jag även agera lite hjälpledare så jag var ju helt genomsvettig x10 :D men sköönt och roligt var det!!!

Snabbt hem - i duschen - och rusa iväg till skolan för gulisen. Jag blev klar på cirkus en halvtimme = rekord för mej :)
Gulisen var jätte rolig och den gick bra efter många om och men. Även om jag har mina åsikter om hur det sist och slutligen sluta, lite förvånad och besviken är jag nog - och är nog inte den ända. Men vad gör man?
Gulisarna tyckte iaf att det var roligt och det var ju huvudsaken!

Efteråt bar det av till Korv Görans, eftersom jag var vrålhungrig och sedan en sväng till Netti :)

Alltså var det en riktigt lyckad kväll... men jag känner träningsvärken som är påväg - så bäst att börja sova nu så ja int hinner känna av den nå mer ikväll :D

Godnatt och sov gott allihopa!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


där kom det.

What am I supposed to do with that?

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Planera, planera och planera.

Satt å planera min danstimme på mattelektionen - Har planerat gulisen som vi ska ha imoron - å planerar nu hur jag skall hinna med alla skolarbeten och vilka jag skall göra när osv. + när jag skall ha tid för mitt övriga liv...

Danslektionen gick inget vidare. Först slapp vi inte genom grinden - alltså vi slapp inte ens till dörren. Efter att 3 st prova att låsa upp den + att vi gick in en annan väg så hann vi ändå hålla en halvtimmes något så när ordentlig timme. Men det finns nog ännu saker som vi måste få fixat, uträtt. Men det ordnar väl sig.

dagens känsla har väl varit lite sådär - beror kanske på att ja int ha fått svar från igår - inte hört något på hela dan - eller för att ja e stressad - ja vet int vad, men NÅT är det...

Imorgon får ja iaf fara å dansa och det brukar alltid kännas bättre efter det så vi får hålla ut lite till.

men NU lite positivitet, tack!!
Ska antagligen hem i helgen för världens bästa brorson kommer till oss då
(tror ja iaf) ;D
DÅ ska d minsann gullas å busas så ja klarar mej i några veckor till. Synd att han int kan sättas på bussen för å komma å vara me mej nu som då. Det sku Verkligen behövas ;) puss på dej Filip ♥

godnatt allihopa, ikväll ska ja gå TIDIGT å sova! (brukar aldri lyckas men ett modigt försök)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


in my head

ibland undrar jag om jag lever i någon sorts drömvärld eller om det bara är jag som har för höga krav på mig själv - och på andra.
Jag har en bild på hur jag vill att det skall vara - önskar att det skall vara på ett visst sätt, och sen då jag märker att det inte är så - så blir jag besviken och det bryter ner mej totalt.
Jag har int fått nånting gjort idag just av den orsaken.
Och jag kan inte släppa det...

Jag kan int påstå att det är lätt -
jag kämpar och försöker verkligen - men det böhvs mer än så.
En andra chans.
Det kändes bra - nu mindre bra - imorgon vet jag inte. Det är problemet. Jag tänker och oroar mig för mycket. (även om jag har mina reasons att göra det ibland)

Jag vet inte ens själv hur jag skall hantera detta. Det känns så osäkert...så svårt. Kanske om jag ger det tid? Kanske utrymme? Kanske kärlek?

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Överlopps energi till 1000 :D

I skolan var jag trött - flumma på litteraturseminariet - tur blev jag godkänd :) och resten av dagen har jag känt mej som en sengångare. Var med Emma till Halpa-Halli, där va d visst shokki-päivät (hur d nu stavas) så vi strosa runt där jätte länge. Jag har fyllt mitt glassförråd - å en massa annat i frysen så nu har jag nog mat! :) Vi beslöt oss för att laga mat tillsammans - vilket blev super gott, nami nami :D

Sen på kvällen va ja på streetjam - d va längesen sist - å d va så SJUUUKT ROLIGT!!! SÅÅ då ja kom hem hade jag en massa extra energi - så jag började göra en koreografi ti en låt :) 1 minut gjorde jag utan problem och jag har redan bestämt att den SKA vara med på skolans julfest - på ett eller annat sätt! ;) nu försöker ja hitta en till låt som jag vill laga till... sku ja lägga mej i sängen sku ja säkert somna direkt men NU har ja int tid med det. Man måste ta vara på inspirationen då den finns där!

Alltså jag studsar av lycka - d int sant vad en timme dans kan göra åt en!! PROVA :D

"Det framkallar ett oberoende ni vet,
man provar sen kan man inte få nog av de
Om känslan e beroende e jag en slav,
jag måste få en dos av det varenda dag
jag måste få en dos av de varenda dag"


(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Turn The Lights Off

kvällens mest spelade låt i mitt hem...(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

jaa...dessa dagar...

Jag tror int att d ens lönar sig att skriva hur ja känner mig just nu - har varken ork eller lust, dvs. TRÖTT!

Å så kan ja ju säg att mitt humör sjönk rejält tidigare idag då jag insåg att man kan skriv vad som helst på sin blogg för att folk ska ta åt sig. Det värsta är ju att du vet att vi läser den. Jag bara önskar att folk sku kunna berätta om det är nåt som de irriterar sig på - istället för att berätta det åt alla andra och hela världen!!

Nåja, jag råkade höra en låt idag som man iaf blev på glatt humör av -
så jag hoppas att ni blir på lika gott humör: If it's Love(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Goodbye fritid - hellou school :(

Jahapp. Finns inga ord för att ens uttrycka hur jag känner just nu. Här har man gått å väntat på schemat, nyfiken som bara vad. Och så får vi det idag och luften tog slut. Totalt i chock - trodde int alls att det var sant, att det ens existerade såna här dagar i vår skola!!

2 "lediga" dagar på 5 veckor - förr var det 2 såna dagar på EN vecka. Och om inte det så hade vi iaf helt rimliga dagar - men NU från halv 9 till halv 5 jag vet int hur många dagar. Och då är det MYCKET föreläsningar OCH mycket arbeten vid sidan om - dvs. hjärnan måste hållas i gång i princip dygnet runt :/ min kommer int å klara det - hittills ha den klara sig just och just...

Och dessutom - vi börjar med FINSKA!! Kollade just att min födelsedag kommer att tillbringas i skolan från halv 9 till halv 5, med de 3 sista timmarna finska - jääiks, vad gör jag åt det?? (tjänstledigt) ;)

Så nu är det dags att säga hejdå till allt extra; volleyboll, zumba, streetjam, extra danslektioner... och ändast leva med skolan, skolarbeten och de fritidsintressen som är "obligatoriska".

Ååh va ja önskar att jag hade en tidsmaskin!!

Och jag vet att det här schemat är för många "ingenting" jämfört med deras eget schema MEN det går inte att jämföra så. Vi är inte vana att ha det så här - det finns inget som heter låånga dagar (några enstaka) så NEJ det hjälper int med att säga "det där är helt normalt för oss" eller "ni e så bortskämda där"!!

Jag hoppas att jag int behöver så mycket sömn under den här perioden - nätterna lär behövas till annat...

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

HESA

NUU e ja tibax i Jeppis efter en helg i Hesa!

Den började int precis så bra som jag hade hoppats, eftersom jag missade tåget. Men TACK Emilia för att du körde mej iaf ♥

Väl framme träffade jag Michelle och vi åkte hem till henne, åt och tog det lugnt resten av kvällen.
På lördagen var jag på danskurs hela dagen - allt gick bra - och det var jätte roligt! Fick lära mej nya saker och fick lite mera inspiration :) På vägen hem fick jag prata lite engelska och
På kvällen åkte vi in till stan och träffade Pia och Alexandra på en - kul å se lite av Hesas "nattliv" :D

Idag har vi chillat och int gjort så mycke - kolla lite klipp - ladda filmer åt mej å in till stan på lunch.

Det har varit en bra helg förutom att tankarna nog har varit lite si och så med det ena å det andra...

"Where do I go from here
I'm so lost
Do you know how hard it is
Fighting my way through this
Shouldn't even be like this
Shouldn't have to feel like this
No,No,No"

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Jar of hearts(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Helgens DANS planer!!

Snaaart bär det av mot Hesa!! Nu är det inte långt kvar och det här har jag väntat på läänge...ja ska nämligen på en danskurs och viadreutbilda mej, eller va ja nu ska kalla det för :P

Schemat ser ut så här:

11.30 - 13.00    föreläsning: om olika dansstilar och dansens uppbyggnad m.m. 
                         (fritt översatt från finska) :)
13.00 - 14.00    Dance timme: Jazz dans
14.00 - 14.30    Jazz dans (tunnin purku)? ingen aning om va d betyder :D

14.30 - 15.15    Lunch

15.15 - 18.00    Jazz dans (liikepankki) och teknik
                         Dancehall Ragga och Hip Hop grundrörelser
                         Grupparbete
                         Dancehall 45'

18.00 - 18.15    Paus

18.15 - 19.15    Hip Hop (ja sen purku)?
19.15 - 19.30    Utdelning av kursintyg

Alltså dans en hel dag, i stilar som jag gillar så jag ser fram emot det (även om jag för tillfället int kan vända mej åt ena sidan för att ryggen bråkar me mej) men men... lite nervös e ja också eftersom det hela går på finska :/

Allt detta händer på lördag, vilket betyder att jag hinner träffa min bästa vän Michelle under helgen, eftersom jag ska bo hos henne! ♥
Funny, happy feeling ;)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

tung dag...

Idag har det varit en tung dag.... Allting kändes extra jobbigt och inget har varit bra. Antingen har det med tröttheten att göra, eller att skoluppgifterna hopar sig och det inte finns mycket ork att anstränga sig och göra bort lite uppgifter.

MEN Gulisen var jätte rolig. Och jag ångrar int en sekund att jag for med. Vi kom hem ca halv 3- tiden på natten - cykla via stan som sällskap åt Jannica och sedan hem. Klockan 3 kokade jag nudlar för jag var såå hungrig - halv 4 var ja i säng :)
Då skulle man upp till halv 11 igår - hade en enda timme - men den kändes nog nå otroligt lång. Jag kollade på klockan var femte minut så du kan ju tänka dej att det var jobbigt. TRÖTT, var nog orsaken.
Sedan hem och hade Emma här tills jag skulle och hålla dans :) Hah, det var ju int liite jobbigt. Tyvärr var dom igen bara 2 st. så nu måste jag nog höra och se hur vi skall göra med den där gruppen.

Efter dansen cyklade jag och Emma till Mäccen, i regn och det blev bara värre hela tiden. Dom hade ett erbjudande där med måltid + en glass och vi ville båda ha glass så vi tog det. Mumsigt var det. MEN då vi skulle hämta glassen visade det sig att glassmaskinen var sönder. TYPISKT!
Då cyklade vi till Citymarket i ännu värre ösregn, för å köpa en Ben&Jerry's. Och då vi kom hem var vi genomvåta. Men på samma gång var det lite roligt. Så fick vi vår efterlängtade glass och det satt perfekt!

Halv 11 på kvällen kom jag på att jag måste göra basagrupps uppgiften tills idag så då började jag laga den, trött som bara vad. Och ändå kunde jag inte gå sova då den va gjord utan jag måste förstås se på första avsnittet av One Tree Hill,
Säsong 8 har börjat!! :D
SEN
kom jag i säng...

.
.
.

Ibland kan man känna att man är på helt fel ställe, gör helt fel sak, och ja...det känns bara fel. Man irriterar sig på i princip ALLT och ALLA i sin omgivning (nästan iaf) och int vet man riktigt vad man ska göra åt det heller?
Idag har jag haft lite den känslan :/ och det är inte roligt.
Jag börjar tvivla lite på om jag faktiskt är på rätt ställe?

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

GulisSitz!

Japp, idag bär det av mot Vasa med årets ettor och vi, tutorerna... och några extra.
Det är nämligen gulissitz på Fontana - där man i princip lär sig hur en sitz går till. :)

Vi skall just fara iväg och jag skall göra det sista som skall göras, så jag hinner int skriva mer.

Kanske ni får veta mera imorgon :D

Ciao

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

I am...

Ååh, så härlig låt! ♥Denna dag började med att strömmen i köket gick - så jag fick ringa till gårdskarlen och försöka förklara det som hade hänt. Han var finsk så det gick int så bra, tills jag fick prata med en annan, som förstod och åkte hem till mig och fixade det medan jag var i skolan :) Me like alot!

Sedan skulle jag ringa och höra hur det blev med DANCE utbildningen jag skall gå. Där fick jag kämpa lite hårdare för att både bli förstådd och förstå hur det stod till. Men nu är det löst! På fredag åker jag ner till Hesa och hälsar på Michelle och på lördagen blir det dans hela dagen! (kan just å just vänta).
Men jag är nervös, för det går på finska och det var inte BARA dans. Skall lyssna på en föreläsning också, gaah, DET är jag nervös för!!
Men vem vet, kanske jag vaknar upp en morgon och bara mitt i allt talar jag flytande finska? "önsketanke"

Efter skolan, hem en snabb sväng och sen till butiken me Emma och Jannica, det måste handlas lite för imoron :) (gulissitz i Vasa)
Hem igen - åt lite och sedan iväg och kolla in 5-6 åringarnas dansskola, som jag och Daniela skall börja hålla med start nästa vecka. Dom var så söta alla flickor i sina rosa balettklänningar. Kan dock ta en stund att lära sig alla namnen...
 
Sen till skolan och spela volleyboll. Den här veckan var vi mycket fler, både bra och mindre bra spel blev det, men såklart måste jag ju vara till slutet för jag kunde inte säga nej och fara hem och läsa som alla andra "duktiga" studeranden skulle ha gjort!
Så nu sitter jag här i panik, eftersom jag insåg att boken jag skall läsa ut måste lämnas tillbaka imorgon och det är folk som har reserverat den.
Jag funderar allvarligt på att va upp inatt och läsa - men det lockar ju int riktigt - nångång lär man ju somna...

Nå nu ska ja sluta flumma här och läsa liite åtminstone :)

Ha det gött och gonatt på er!!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

fin låt(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

killing time...

I know that it's my fault but you don't understand. I got memories, this is crazy...

Kan man glömma allt och bara börja om? Jag undrar om det fungerar?
Å vad gör man om man har bestämt sig för en sak, kämpar för att hålla fast vid det och sen är det något/någon som gör att man int längre är så stark att man orkar hålla fast vid sitt beslut?
Varför måst man hålla på å fundera fram å tillbaka, hit å dit, ut å in...?
Kan int dom där funderingarna hållas borta? Ens för en liten stund, please!

Int undra på att jag int har nån lust å varken tänka på eller göra skolarbeten hit å dit - min hjärna har så fullt upp me allt möjligt annat, haha :D

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Erik Grönwall!

I fredags var jag å Sabina och kolla in Erik då han spela i Vasa :) Det var int så jätte mycke folk, men bra var det för då fick man bättre plats och trots att man är kort så lyckades man ändå se något.
Konserten va jätte bra, vilken energi han hade på scenen, helt otroligt!
Nåja, jag har int nå desto mer att säga om det så här kommer lite bilder istället :DJohan Becker öppnade med 3 låtar (tror jag att det var...)Och här har vi då den berömde Erik Grönwall :DGitarristen och basisten fick också vara med på ett hörn......eller två :)Hela bandet var super bra!Kolla vad Erik är ljus och stor ut ser han också - lite mystisk bild ;)Och här tackar vi för oss!!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


aah, dessa tvillingar

Dom är ju bara fööör bra!! Måst säga att ja aldrig har hört någon göra så bra covers som dessa systrar gör. Allt är bra, de har bra röster, spelar bra, väljer bra låtar, sjunger vackra stämmor och framför allt sjunger de med en sån känsla. LOVE IT!! ♥


Dessa systrar kommer nog att höras på repeat i ett x-antal dagar känner ja på mej :)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

dagens funderingar...

handlar om hur stor påverkan andras funderingar har på en. Och precis som alla andra inlägg jag skriver så tar man åt sig det man vill!! Kom int å klaga till mej, å gå framför allt int runt å säg åt andra att ja pratar skit om nån - för det gör ja int. Det är på egen risk man läser (om ja ska låta hård) :)

Nåjaa, förr var jag en sån som klagade rätt mycket. Allt var jobbit och tråkigt, inget gick som jag ville och inget var bra. Men det var EN person som fick mig att tänka annorlunda. En person som har hjälpt och stöttat mig då allt kändes hopplöst.
Jag fick lära mig att livet blir så mycket tyngre då man fokuserar på de negativa sakerna.
Man skall alltid se från den positiva sidan!!
Det är jätte viktigt - tro mig, jag har provat båda och det är en väldigt stor skillnad!

Därför tycker jag att det är viktigt att man tänker på vad man säger, hur man säger och till vem man säger vad. Allt påverkar. Och jag säger inte att man inte får klaga - alla gör det någon gång, men då man är tillsammans med andra människor kan man välja att kanske inte berätta precis allt man är irriterad på. Det har en otroligt negativ effekt och det för inget bra med sig.
För en tid kanske vännerna finns där och stöttar en, men om det pågår alltför länge, så orkar ingen höra sen.
Jag orkar iaf inte. Jag har helt tillräckligt med saker att fundera på själv. Och det tar ibland kål på mig, så jag vill gärna spara på lite problem.

Nu ända sedan skolan började har jag haft en väldig träningsenergi och tränar mera än vad jag nånsin gjort (utesluter mitt år på Ålsta) och jag mår prima av det.
Så nästa gång du e irriterad och tycker livet e jobbigt, gå ut å gå/springa, lyssna på musik, ta ett pass på ett gym - Man mår bättre av det!!

Så här är ett exempel på en otrooooligt braa låt. Love the way you lie - som är min favvo låt för tillfället. MEN det här är en akustisk och helt annan version. UNDERBAR!! Lyssna hörni!!(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

söndag.

Det gör inget. Visst gör det. Det är klart att det gör. Och det vet både du, jag, och alla andra. Det är bara så det är. Så det fungerar. Och jag vet det för jag har märkt det. Det är alltid samma sak.
Och det är inget jag kan göra något åt.
Eller jag kan, men är osäker på om jag vill det.
Varför måste det alltid gå så fort. Vart har alla bråttom?

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

 


a poem

“A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds
And when the weeds begin to grow
It's like a garden full of snow
And when the snow begins to fall
It's like a bird upon the wall
And when the bird away does fly
It's like an eagle in the sky
And when the sky begins to roar
It's like a lion at the door
And when the door begins to crack
It's like a stick across your back
And when your back begins to smart
It's like a penknife in your heart
And when your heart begins to bleed
You're dead, and dead, and dead indeed.”

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


How would you like it


Jag har SÅ fastnat för den här låten - bra låt, jätte bra text! LYSSNA!!

"It's said we wouldn't know love without hate
I'd really rather just have the love"...

Har varit på streetjam idag. SUPER ROLIGT! Me like :D Fast det är lite synd att all träning jag har gjort den här veckan har varit så himla bra och helt otroligt skojigt. För det betyder att då man inser att skoluppgifterna ligger i en hög å väntar på att bli klara så blir det liiite svårt att hinna med allt. MEN, skolan ska int få styra SÅ mycket över ens liv. Jag mår bra då jag får vara å träna - dansa, så då tänker ja minsann göra det! :D

..."In the end life'll go on and on
But I for one am clear we're all brothers and sisters"

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Träningsvärk

Igår skulle jag hålla min danslektion...det var två flickor där, så det kändes lite skumt å stå där men det gick helt bra och förhoppningsvis är det fler nästa gång.
Efter det gick jag hem och fundera på vägen om jag skulle fara på Zumba eller inte. Grejen var den att efter Zumban var det show&jazz och det ville jag fara på så jag visste inte riktigt hur jag skulle göra. Jag kom hem, bytte kläder och beslöt mig för att ändå fara på Zumban, så jag fick gå tillbaka. Jag ångrar int en sekund att jag for, det var jätte roligt och svetten bara rann. Efter det passet kände jag redan av träningsvärken men fortsatte en timme till med lite showjazz :)

Väl hemma fick jag ta en ordentlig stretch och chilla resten av kvällen...

Idag kom jag faktiskt upp ur sängen och jag kan t.o.m. gå :D Men det känns nog i kroppen att man har jobbat hårt, och ikväll blir det streetjam med bästa Jeija ;)

Klockan är nu 13.45, jag äter frukost och skall snart träffa Johanna på stan. Sen ska ja försöka hinna läsa lite, diska och sen dansa!

Ååh vad ja älskar att ha självstudiedagar :D

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


RSS 2.0