träningsvärk och motivation

Medan de flesta är ute och firar villavslutning, är jag nöjd med en lugn hemmakväll. Kom hem från Jeppis idag, efter att ha varit på en två-dagars instruktör-kurs, som jag berättade om. Det var riktigt nice! Vi hade en super bra kursledare och vår grupp är helt enkelt bäst! Jag har fått veta massa nytt som jag inte visste förr, lärt mig att lägga upp en timme på ett annat sätt än vad jag är van med och mycket mer. Nu gäller det "bara" att öva, öva, öva, samla in mer kunskap och vara kreativ.

Då jag satt i bussen på vägen till Jeppis så funderade jag på hur min höst kommer att se ut, med träningar. Och jag kom fram till att den är rätt så fullbokad.

                           * Balett 3ggr/veckan
                           * JKG 3ggr/veckan
                           * Gym träning - salen + timmar så mycket som möjligt
                           * Eventuellt ED 2-3 ggr/veckan

Och man behöver inte vara något geni för att räkna ut att detta inte räcker till för de 7 dagar som finns på en vecka, vilket betyder att det blir dubbla träningar några dagar...

Det var först då jag satt och listade upp allt som jag insåg att jag måste lämna bort någonting. För jag kan ju int helt glömma att jag också går i skola :) och den lär väl också ta en hel massa tid.
Så nu måst jag verkligen fundera vad jag vill och vad som är bäst att göra. 
Men jag vill inte lämna bort något av dessa!! :(

Men hur som helst - jag har träningsvärk så jag just och just kan gå...så nu ska jag passa på att sitta/ligga i soffan och se på tv (så länge ja ännu har möjlighet till en tv)

Trevlig kväll, smäll int raketer hela natten TACK!

(¯`v´¯)
  `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


det får duga för ett tag.

Nu har jag försökt med allt möjligt för att få den här bloggen i skick, nu tar jag paus! Den får se ut så här ett tag nu...
tills jag orkar bråka med den pånytt...

Igår var jag och Emma till simhallen och gymmade ganska effektivt och sen plaska vi i vattnet en liten stund. Jag har ju som sagt slarva lite på sistone med träningen, men nu fick jag tillbaka motivationen.
Tack Emma för det! :)

Idag har jag varit till Strampen med tjejerna och åt riktigt god mat. Fin och trevlig kväll trots att det blev lite kallt mot slutet

Här är ännu en låt från "One Tree Hill"
The Dress Looks Nice On You


(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


nybilven faster!

Japp, för er som inte har hört så har vi fått en baby till familjen. Filip har fått en lillebror som han är mycket stolt över. Det är också en stolt faster som berättar att hon har fått hålla i babyn, bara några timmar gammal, så söööt <3 Så nu väntar både jag, farmor och farfar på att mamma och babyn får komma hem, så vi får gulla lite mer innan det bär av mot Vasa igen.
Bloggen ser annars fortfarande ut som en katastrof, men jag har int orka få den i skick. Kanske snaaart... :D

WOW! säger ja bara

"Låten handlar om Medina och dennes flickvän som råkat ut för en bilolycka i oktober 2009 och hamnat i koma. När man meddelade att hennes liv inte skulle gå att rädda, fortsatte Medina att hoppas och vaka vid hennes sida. Efter en och en halv månad vaknade flickvännen, dock med en hjärnskada som förändrade hennes och hennes familjs liv. Medina utgav då låten "What Are Words" vars andemening är: "...vad är ord om de inte betyder nåt då man säger dem? Vad fore jag för en kille om jag skulle lämna dig nu när du behöver mig som mest...?""(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


bloggen under arbete

Jag håller på att försöka designa om bloggen, men för tillfället har jag å bloggen lite kommunikations- svårigheter så det kommer säkert att ta ett tag innan jag får det  fungera.
Så ni får ursäkta störningarna.
Om det är någon som kan någo om det här med att designa på blogg.se så får ni ju väldans gärna ta och höra av er!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥

en pigg låt i detta tråkväder.(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


HAPPYFACE

happyface

HIPP HIPP HURRRAAAA
FÖR PORTFOLION ÄR KLAAR!

Inlämnad och allt, så nu tänker int jag fundera på den på ett tag!
Eller på någo annat skoltjafs heller.
Nu skall jag bara njuta - de sista tre veckorna!!!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


det ljusnar!

HAH! Jag sa att jag antagligen kommer att uppdatera ofta, för det brukar jag göra då jag har tråkiga skolarbeten att skriva. Men hör å häpna! Jag har varit för busy för å uppdatera, igår skrev jag 9 sidor på min portfolio och idag de resterande sidorna, dvs. 7. Nu har jag bestämt att den är klar, även om den inte innehller precis allt den skall innehålla, men det får bli ett senare problem!
Nu skall jag bara sammanställa två uppgifter, och sedan kolla igenom helheten, köpa en mapp som jag kan sätta allt i, cykla till skolan och printa ut allt och lägga ihop det och VIPS...så e den klar!
Efter alla omständigheter så gick det trots allt ganska snabbt. Och det roliga är ju att jag är medveten om det. Att så fort jag sätter igång så tar det int så länge innan jag har det klart. Men det är just det att jag jobbar bara så här effektivt då det är i sista minuten. Den ovanan borde verkligen ändras på, speciellt nu inför det kommande året. Men man vet aldrig, allt kan hända.

Så homies, jag kommer hem förhoppningsvis ikväll/inatt, senast imorgon. SÅ jag vill göra nå roligt med NÅN imoron sen!! Call Me! :D(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥

kanske man borde läsa instruktionerna först!?

Alltså jag sitter i klistret...bokstavligt talat, det känns som att jag sitter i sån där gyttja som man int slipper upp ifrån utan bara sjunker, vad det nu sen heter...

Jag försöker som sagt skriva på min portfolio, men enligt pappret med instruktionerna på så har den här fröken int riktigt ett svar på någondera av frågorna. För hon inser att hon inte riktigt har gjort så som det antagligen var förväntat att man skulle göra.

Men eftersom det nu är fint väder och de flesta antagligen e på stranden och njuter, och jag har på känn att det är den sista varma perioden innan den långa iskalla vintern, så tänker jag ärligt talat (hoppas int min lärare läser detta) hoppa över alla frågor som jag anser vara omöjliga att svara på och bara flumma ihop något. Så jag sen finally kan lämna in denna skräphög, så att jag sen kan njuta lite av min sista "lediga" tid innan skolan och skrivandet kommer igång igen!
Hah, I'm so happyy, not!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


vacker låt!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


nåjaa!

nu e ja tillbaka igen, har int riktigt orkat uppdatera här om jag skall vara helt ärlig :)

men men, igår var det konstens natt och vi hade dansuppvisning. 3 gånger körde vi igenom samma program, det var fullt på alla föreställningarna, så det var roligt! Det gick ganska bra också, med tanke på hur lite vi hade övat innan och det var roligt att få uppträda igen, så jag är riktigt nöjd över min insats! :D

min inspiration flödar då det gäller danser, men den energin borde egentligen sättas på skolarbeten! Just nu håller jag på med två danser som jag hoppas få klart här inom kort. Så förhoppningsvis har jag en grupp sen i höst då alla träningar kör igång. Vad skall jag annars göra med mina danser?

Idag åker jag iväg till jeppis, för att då kunna skriva klart och lämna in det sista skolarbetet. Wish me luck!
Utöver det så skall jag på ett info-tillfälle om en instruktörsutbildning som jag tänkte gå, det skall bli spännande. Måst bara kolla att det inte tar upp den lilla extra tiden jag eventuellt har i höst...

ni som brukar följa med min blogg vet säkert att jag uppdaterar den mer aktivt då jag sitter och skriver skolarbeten, så jag lär säkert hitta på några intressanta inlägg under de närmaste dagarna :D

Ha en riktigt trevlig helg!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥

cool idé!(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


dance training

igår hade vi första dansträningen inför konstens natt. 33 x 8 (33 st åttor) lärde vi oss på ca 2 timmar, sen tränade vi igenom dem resten av tiden. Det var mycket nytt att ta in, roligt, svårt, krävande, men det kommer att bli jätte bra sen då vi kan det! Cool musik, bra tränare, ont i kroppen idag :)
Och nu skall jag dit igen. Träning från 11 - 2 idag, fast man fick komma tidigare, så jag skall just fara, bara jag har skrivit det här klart och fixat några saker.

Senare idag har jag inget speciellt planerat, sku vara roligt att göra någo denna regniga lördag, men får se, jag skall upp samma tid imorgon och träna så något partajande blir det int ;)

trevlig lördag! :D

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥

no apologiesläste igenom gamla mail. ingen bra idé...
kan int fatta att det är två år sen...

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥

thinking...

"Comparisons are easily done, once you've had a taste of perfection.
Like an apple hanging from a tree, I picked the ripest one but I still got the seed.

You said move on, where do I go?
I guess second best is all I willl know...

...How do I get better, once I've had the best
You said there's tons of fish in the water, so the waters I will test"Jag kan int se på romantiska komedier längre, har jag märkt.
För det mesta är de underbara, man blir på så där gott och mysigt humör.
Men nu för tiden får int jag den känslan längre.
Jag får en annan känsla som bara är jobbig, och jag vill int ha den. 
Den känslan för med sig en massa andra saker som jag inte vill tala om nu och det är något jag inte kan göra så mycket åt :/

Helst skulle jag vilja förklara. Jag skulle vilja prata om det, diskutera det osv.
Men jag är svag, rädd, livrädd.

Kanske det inte finns något att diskutera?

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


dokumentären som ger inspiration(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Adele

Hon är amazing! Jag har hennes album här, lyssnar på det, får rysningar vid nästan varje låt. Jag älskar hennes speciella röst och hennes mysiga musik!
Det bästa är ändå att hon inte ser ut som alla andra stora artister och att man int behöver fundera "var har jag hört den här låten förr, den påminner så mycket om en annan..." Hennes musik är unik och jag beundrar henne :)
 
Och även om hon inte ser ut som en "typisk" sångerska så tycker jag att hon är jätte vacker!
Visste ni att hon är född -88? Det visste int jag, coolt!
I'll be waiting for you when you're ready to love me again
I put my hands up
I'll do everything different
I'll be better for you
I'll be waiting for you when you're ready to love me again
I put my hands up
I'll be somebody different
I'll be better for you

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


1:a AUGUSTI

Min första semesterdag! Yeee, nu har jag ledigt ända tills skolan börjar :D
Eller ledigt och ledigt, eftersom jag själv har satt mig i klistret så har jag förstås ett större skolarbete att skriva. Jag har ingen motivation till att börja, men nu måste jag helt enkelt. Jag kan int spara det längre :/
Och förstås som med allt annat tråkigt som finns att göra, så hittar jag på annat som är viktigare, som att fara till stan och handla, ordna upp i rummet, kolla mailen, skriva blogg, kolla andra mailen, kolla facebook, leta ny musik, fundera på låtar till höstens danskurser osv.
Nä nu, får nog nån ge mig en ordentlig spark i baken!!!

Igår fick jag veta att jag får vara med i Kipinäs dansprojekt till konstens natt. Jag skall vara i showdance-gruppen och vi uppträder i dramasalen på biblioteket, mer tider och sånt kommer senare...
Det skall bli roligt att få uppträda i sommar. Jag missa ju ED:s uppträdande på jeppisdagarna, så det skall bli kul att få dansa här i Vasa.
På fredag börjar träningarna. Fredag, lördag, söndag, genomgång på onsdag och torsdag. Alltså inte så hemskt mycket övningstid, så det blir säkert intensivt. Men skoj skall det bli, och att få dansa med en koreograf jag inte känner skall bli spännande! Ni får veta mer sen ;)

nu bjuder jag på en skön låt, och börjar ta itu med det jobbiga.
Med bra musik går det iaf lite lättare :D(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


RSS 2.0