det närmar sig! :)

Hihiii, ja ser såå fram emot den här helgen! :D som jag skrev tidigare var jag jätte nervös imorse, men nu har det släppt lite. Kom just hem från genrepet å försöker samla mig lite. Ja e som en liten battery-kanin, dom där rosa som hoppar runt i reklamen, ni vet :) även fast kroppen int riktigt känner sig lika energisk.
Trött, men glad å lycklig över att jag får dansa i en så häärlig dansgrupp!!! ♥

Nu tycker jag att NI ska komma till Jeppis i helgen, Tellus-hallen.
Imorgon, lördag, dansar vi ca 15.30 å på söndag ca. 13.00 å KOM I TID!! :)

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen å försöka att int tänka på allt som kan hända... ;)

Have a nice weekend!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


spänningen stiiger...

Imorse då jag vakna hade jag en riktigt pirrig känsla i magen...så där som då man är nervös. Och jovisst, det e ju precis det jag e.
I helgen ska ja nämligen för första gången (under mina tre år) få uppträda med Energy Dancers på en familjemässa här i Jeppis, Active Expo. Det ska bli superkul! :D
Vi har haft en riktigt intensiv träningsvecka som har krävt mycket energi och fokusering, men det e så man får ett bra resultat!!
Danserna borde sitta nu å jag får hoppas att händelsen "blackout" inte sker! :)

Så nu ska det ännu tränas lite, ladda, vila, tänka igenom allt å så ska vi hoppas att alla som kommer å kollar blir riktigt imponerade ;)

För att kanske hålla nervositeten borta e d helt bra att ha skola från 13.00-15.30 en fredageftermiddag!! Eller så int :)

Ha en skön "vinter"dag! Det har ju trots allt kommit mer snööö!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


oh nooou :D

Det här inlägget kommer int att handla om något större och viktigare ämne än "Mitt hår" :D
(Många undrar ibland hur det "egentligen" ser ut osv. så...)
Det har en helt egen livshistoria.
Och nu tänkte jag skriva lite om den :)

Då jag var liten hade jag jätte krulligt hår (det var på riktigt heeeemskt) å super jobbigt å sköta. Nu då jag ser tillbaka kan jag hålla med om att det var helt sött. Men nästan alla frisyrer och kläder på barn ser ju sött ut, så det räknas inte!

Sen växte jag, inte håret, och efter otaliga försök i att få så där långt å fint hår som "alla andra" hade så beslöt jag mej för att göra en rakpermanent.
Jepp, de flesta far ti frissan å permanentar håret, men jag å mamma köpte rakpermanent från Sverige å gjorde det hemma. Jag minns ännu känslan jag hade av att för första gången känna hur håret hänger löst ner på axlarna å fladdrar så där fint i vinden. Jag minns att jag gick ut å bokstavligen studsa runt kvarteret ett varv på ett sätt så att håret sku fladdra ännu mer ;)

Nåja, den lyckan varade så länge tills håret började växa, eftersom då kom krullarna tillbaka. Efter ett tillräckligt långt mellanrum permanentade vi det igen å så har det fortsatt sen dess. Jag har t.o.m fått prova att ha riktigt långt hår (med lite fusk) å det var nog drömmen :) men den varade ju int heller så länge, eftersom det både var mycket jobb med det och dyrt i längden...å nånstans på vägen lärde ja mig att acceptera att mitt hår e nu bara så här :D

Och som med allas hår, tror jag, så finns det både för- och nackdelar... ja tror ja hoppar över nackdelarna, men en stor fördel är att det hålls som man lagar det. T.ex. Om jag har flätor en natt, så är det lockigt följande dag å då hålls det lockigt tills jag gör något åt det.

Nu har jag haft inbakade flätor några dagar och jag tänkte faktiskt bjuda på en bild...ja övar nämligen i att bjuda på mig själv lite grann :)

(Det syns int så jätte bra, men ja kan beskriva att det står ut, å det ser mer råddigt ut en lockigt) hahha.
Och jag sku gärna bjuda på en serie med Miriam 1 år, Miriam 4 år, Miriam 7 år osv...men dom bilderna har ja int här å det e kanske också lika bra ;)


De som har lockigt/krulligt hår vill ha rakt hår och de som har rakt hår vill ha lockigt. Det e ganska intressant!
Nå med dagens tekniker kan man ju ha hurudant hår som helst, kort, långt, krulligt, rakt, afro, tuppkam, ojämnt, jämnt osv....

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Lördagsfunderingar.

klockan ringer - man stänger av den - flyttar alarmet en halvtimme framåt - hinner sova 10 minuter känns det som -klockan ringer igen - man flyttar fram den ytterligare en halvtimme - sover denna gång 5 minuter - å så ringer den igen - man borde stiga upp å göra det som man ska göra -
men man vill helst lämna kvar i sängen...

tjaa, sådär såg min morgon ut :) och fortfarande har ja int kommit längre än att jag nu sitter i sängen, med datorn på å musiken spelar :D men å andra sidan e det lördag å enligt min regel e det helt ok å ta det lite lugnare då :)
man ska ju trots allt orka hela dagen med allt vad den innebär - dvs. dansträningar!!
jihuuu, ser verkligen fram emot dagens träningar! Vi började på en jätte bra dans förra veckan å ska öva den idag -
åå, det e så roligt med nya utmaningar! :)

Å så får vi hoppas på att knä ha sura färdigt å bestämt sig för å sluta krångla - d sku ju va så mycke enklare om vi sku samarbeta - ja ha försökt kompromissa (genom att hoppa över de tyngsta passen), men int kunde knä nöja sig med det inte! Jag har gett den mycke kärlek (ispåse å värme om vartannat) - å vad får jag tillbaka? Ett fortfarande sjukt knä!
Nå nog om det, nog blir det bra snart! :)

Ikväll är det tänkt att jag å Paukku ska å kolla om melody helt håller på förfalla eller om det finns något bra kvar :D
Jag hoppas att dj:n har fått en kurs i vad-man-ska-spela-för-låtar-på-krogen. För sist var det ingen höjdare, och det var inte en eller två låtar som var kass, utan det var en eller två låtar som var BRA! DÅ är det nog något som int riktigt stämmer :D
Sen kan man ju alltid hoppas på att det finns lite extra trevliga människor i farten också ;)

Jag återkommer med utvärdering imorgon....kanske.......eller möjligtvis senare :)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Get Together Night!

Kom just hem efter en skojig kväll på skolan. Jepp, man kan ha roligt i skolan då man är där frivilligt, utöver lektionstid, hahha ;) Vi vann musikquizzen, förstås, annars sku det ha vari en besvikelse. Vi har sprungit runt å leta lagband med ögonbindlar, det måst ha sett jätte kul ut för dom som såg på, som yra höns kände man sig. Vi har kollat en rolig film, minns int va den hette, men skratta fick man göra :D Vi har skrivit saga å vi har umgåtts. Med andra ord, en lyckad kväll!

Det ända som int va så lyckat var att jag har beslutat att leva ett sundare liv, ja ni minns...nu ångrar ja lite att ja int kom på den idéen typ nu... Det var nämligen knytkalas på samma gång, å gissa om int d fanns massa med chips, godis, popcorn, nötter, kaka...voi voi... Jag höll mig till nötterna och lite popcorn :D Känner mig ganska strong som höll mej från de lockande chipsen, för att int tala om choko kakan :)
Nåja, nångång måst man ju börja!

Men det känns jätte konstigt att jag int ha träna någo idag.
Å då räknas int cykla fram å tillbaka till skolan som träning. Utöver det har jag suttit hemma (eller då i skolan) å int gjort någo! Knä tyckte iaf om det och eftersom jag var snäll mot det idag å lät det totalt vila, så betyder det att imoron kör ja igång som vanligt igen. Nu var det färdigt vilat och "ta det lite lugnare"! :)

Hmm, borde ännu läsa ca 80 sidor tills imoron, får se hur långt ja kommer innan ja somnar :D

Hur som haver, TACK ni som ordnade get together kvällen!! Synd att det inte kom fler människor då det tas initiativ och ordnas en GRATIS-kväll dessutom.
Men, alla har väl sina orsaker.

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Someday...

Jag kolla Knight & Day här om dagen, med Tom Cruise :)
Jag har int varit någo desto större fan av honom, men nu vill ja se fleer filmer där han e med i! Dom e så spännande!!!
Tänk å få hänga med på hans äventyr,
va spännande livet sku vara, hahha ;)

I slutet av filmen spelas denna låt, som för mig var helt ny...
Black Eyed Peas slutar aldrig leverera bra låtar, här är ett bevis. Kanske inte den bästa, men jag tycker den är helt skön :)


"Someday you're wondering
If you're really gonna make it
And sometimes you wanna know
Is there anyone to save you?

I know you've been down before
Like underneath the ground
Still got a little chance
To turn it all around

Soon your time will come
So, give it all you got
Don't stop believing
So, give it all you got
"


Ofta drömmer man sig bort å tänker "someday" ska jag göra si eller så, ha det ena å det andra, se ut på ett sätt, leva på ett visst sätt osv."Jag skall bli en bättre människa" helt enkelt -
inte nu men "someday".

Då e min tanke:
Someday...why not Today?

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Happy B-Day! ♥

Idag e det ingen vanlig dag.....
NEJ, för det är Jeijas Födelsedag! :D
Jag funderade vad jag sku hitta på, ett "Grattis" på facebook tyckte ja int räckte så jag beslöt mig för att dedicera ett blogginlägg åt dej istället :)

(bilden är lånad från facebook)


Det här är MIN fantastiske, underbaraste, bästa tränare!
Men hon är också mer än "bara" en tränare.
Hon är dessutom en otroligt fin vän!
Hon är omtänksam, snäll, gullig, cool, rolig...
och en massa därtill :)

Hon älskar att göra andra människor glada och det lyckas hon alltid med genom att vara en positiv, energisk, glad och härlig person som verkligen bjuder på sig själv.

Jag är såå tacksam att jag har fått lära känna dig!
Du ger mig inspiration i både träning som i det vardagliga livet.
Jag har lärt mig massor av dig och lär fortfarande ;)
Jag beundrar framför allt din styrka:
Att alltid se det positiva framför det negativa.
Att bara köra vidare fast något går på tok.

Jag sku kunna skriva hur mycket till som helst om dig,
men det börjar snart se ut som en kärleksförklaring :D
så jag tror jag skall börja avrunda...

Du skall i alla fall ha en riiiktigt fin födelsedag,
kramen får du senare idag :)

Kom ihåg: Du är väredfull och betyder mycket för mig och alla andra runt omkring dej! ♥

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Ett sundare liv.

Imorse vakna ja tidigt, pigg å kry - precis som jag sa igår  :) Jag steg genast upp å kände mig så glad inombords för det soliga vädret, så jag åt snabbt frukost å gav mig ut på en promenad. Tyvärr blev den inte så lång som jag hade hoppats på, yrseln var visst int helt borta...
Men jag fick iaf njuta av det härliga vårvädret en stund :D

Jag kom in, försökte skriva lite, gick sådär. Åt en mumsig lunch å försökte att göra allt annat än å tänka på varför jag mår så här konstigt.

Sen mitt i allt slog det mig att jag int ha spela piano på lääänge så jag satt mig ner vid synthen å plinkade lite :) Jag fick för mig att spela gamla stycken som jag gjorde då jag tog lektioner, men jag hittade int mina noter, så fick improvisera lite istället.
Först nu stör det mig lite att jag slutade ta pianolektioner. Sku jag ha lite extra tid sku jag låna ett pianohäfte från bibban å spela igenom - men det får vänta tills jag blir "utan" att göra :D

För övrigt har jag tagit det lugnt idag, skrivit å vilat om vartannat. Och där emellan googlat på vad jag sku kuna ha. Ett tips: Googla aldrig på symptom du känner av! Man är alltid allvarligt sjuk och har det värsta man kan tänka sig.
Jag är ju medveten om det här, ändå googlar jag alltid.
Fast ibland kan det också vara bra :)

Vad har ja annat fundera på idag då?...jo, mitt kylskåp börjar va tomt å ja ha fundera på att bättra på mina matvanor - REJÄLT! Från och med imorgon kommer det inga onyttigheter in genom min dörr. Jag ska äta mångsidigare å mer regelbundet. Det här e inget försök i att gå ner i vikt eller bli smal eller någo sånt. Lite sundare liv bara :)

En lång och skön dag har det ändå varit trots omständig-heterna. Vi får hoppas att det vackra vårvädret håller i sig - man mår så mycket bättre bara för att solen skiner :)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


inte.påväg.att.bli.sjuk.

nejnejnejnejNEJ, jag tänker helt enkelt INT bli sjuk nu!! Jag vet int vad som e felet, ja sov relativt ok inatt, ja va int trött på förmiddagen. ED-träningarna gick helt bra, roligt var det! :) Men påvägen hem då jag promenera i det vackra vårvädret så kände jag mig alldeles yr. Tur att jag har en kort bit å att ja ha gått den 10000 gånger så ja sku fast kuna gå den i sömnen. Jag kom hem, tänkte att det kanske e bra me lite av-slappning, ifall ja var stressad omedvetet, så jag stretcha en stund. Sen la ja mig ner i sängen bara en liiiten stund innan ja sku hoppa i duschen, men den lilla stunden blev lite längre, ja somna....!!

Nu har ja duscha i hopp om att ja sku piggna till, men ja mår likadant. Trött och yr, det snurrar liksom i knoppen. Så jag tänkte, okej, jag mäter väl feber då å kollar så int den sku va skyhög! Tur var den int det, men den visade ändå stegring!? DETTA KAN INTE VARA SANT!

Jag som hade hoppats att jag sku må bättre å kuna fara ti O'learys me mina kompisar å fira lite :/

Så nu blir det en hemmakväll, jag tänker int göra någo som har med hjärnverksamhet å göra (kanden) eftersom jag anser att den int e i skick. NEJ, jag ska viiila så ja e pigg, frisk å kry imoron å hoppas på att det här bara e nåt sorts straff för någo jag har gjort/inte gjort!

Men jag vill önska alla andra partypinglor en riktigt trevlig lördagskväll/natt! Dansa å festa lite extra för min del då också, visst!? ;)


HMM, ööh...tjaa.. ett försök i att skriva.

den här bjuder jag på :)såhär ser ja typ ut för tillfället då ja försöker skriva på kanden med en dator som e stekhet å int alls gör som ja säger!
Kan int nån uppfinna teknik som man kan tala med?
Nåja, skönt för mig för jag kan pausa å göra någo annat under tiden den funderar om den tänker va till min hjälp eller om den vill bli utslängd.
Konstigt nog går det helt bra å skriva blogginlägg!?

Gårdagens träning känns idag, ajj ajj, mina axlar å armar :D
P.g.a mitt lite krånglande knä tror jag att jag ska stå över bodycombat ikväll. Tänk, en fredag utan BC!? :(

MEN så kom ja på den geniala idén att det e ju bara ett knä, det hindrar ju int att ja kan gymma lite istället :D
Jag har int vari i salen på ja vet int hur länge, egentligen tycker ja int om det, för ja har så dåli självdisciplin.
Men ja tänkte ge det en chans idag, kan vara bra med lite konkret styrketräning mellan varven också!
Ett tränings-schema sku va bra å ha, några tips??

Nu ska vi se om den här datorn vill ge med sig å börja samarbeta med mig. ;)
På återseende!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                      (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥ 


01:19:41

...så länge varade mitt telefonsamtal med min Hesabo ♥ Och det var så rooligt å tala, vi hade ju massor å diskutera. Vad händer just nu i våra liv, vad har vi för planer, SOMMAREN, jobb, studier, resor, KILLAR, drömmar osv.
Ja, ALLT mellan himmel å jord :)
Superskoj å catcha upp lite.

Sommarjobb e ju allti ett dilemma i sig och det är ALLTID samma sak. Medan det ännu e vinter ute ska man va tvungen å tänka på vad man vill jobba med och framförallt var man FÅR jobba! Det e ju int precis så att man kan välja å vraka bland en massa alternativ. Och speciellt int i min kommande bransch (usch va det där lät konstigt), men ja barnträdgårds- lärare (btgl)!
Hallåå, de flesta daghem e ju stängda under sommaren eftersom barnen då e hemma med sina föräldrar. Och de få daghem som har öppet slår ju ihop personalen så di behöver ingen ivrig, frivillig nyutexaminerad (förhoppningsvis) btgl!

Nu har jag dessutom det dilemmat att jag inte riktigt vet VAR jag vill vara under sommaren å vart det bär av till hösten. Vasa är verkligen inte så lockande alls och eftersom jag vet att ja int kommer å va där ti hösten så känns det "onödigt" å spendera de härligaste månaderna på året i den lilla staden där jag alltid ha vari på sommaren!
Vasabor
: Ta inte illa upp nu! Det är klart att ja sku saakna er!! Men ni får gärna komma med nån annanstans! :)

Helst sku ja vila vara på flera ställen samtidigt: i Jeppis för ED:s, träningens å min tränares skull, i Hesa för min hesabos skull :), i Åbo för mina brorsöners skull, å så finns d lite andra positiva saker me att bo söderut ;)
Men det gäller ju att gärna hitta ett jobb också! Eller som vi diskuterade idag på telefon, int sku det vara helt dumt å bara njuta en hel sommar heller. Nu har man studera i 100 år å varje sommar sen några år tillbaka har man sommarjobba, på typ samma ställe dessutom. Kanske det sku va dags för någo nytt? Lite äventyr å action nu tack! :D

Nu ska ja sluta va så här djupt funderare, hoppa i duschen (ja ha ju vari så busy att ja int hunni tidigare), å äta någo smått å gott innan det är dags att ta natten :)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Fantasy."I was just fine, yes I was fine I thought
I didn't think that I would get so lost
To have and not to hold, and to pretend I'm cold
It is a lie because I melt every time

And with the timing right
it could be paradise
to do this now would not be right.."

Det blev en lite nostalgisk kväll då tankarna ibland flyger iväg å man int kan styra dem...


Trots det, så ångrar ja int en sekund att jag valde träningen framför tentläsningen ikväll. Nu är kroppen så där skönt trött.  Och jag känner mig stolt som släpade mig iväg till gymmet även efter att ha vaknat upp efter en 2 timmars tupplur :D
Det är nog det ända stället var jag kan släppa alla andra tankar och bara ha roligt...och kämpa förstås.
Och alltid tillsammans med andra lika träningsglada människor!

Imorgon åker det sista brevet iväg...så då är det bara att vänta och se, med spänning!
Godnatt alla nattugglor! :D

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


läsa eller inte läsa - det är frågan.

Idag har det igen varit en sån där 8.30 - 20.30 dag! Hann vara hemma ca 1 timme innan det var dags å ge sig av igen.
Men int klagar jag - ja fick ju fara å dansa iställe för å sitta hemma å läsa på tent, så bättre hade det inte kunnat bli :D

Alltså jag undrar...VEM kom på att man skall ha tenter i skolan? Det måste vara bland det sämsta idéerna som har med inlärning att göra. Man lär sig int, Jag lär mig inte, genom att läsa till tent. För då stormläser man å försöker memorera allt viktigt. Man funderar ut vilka möjliga frågor som kan komma å vad man då skall svara på dem. Oftast klarar man det helt okej, sen går det en vecka å sku man få samma frågor då igen så kommer man int ihåg någo. För det har försvunnit!
Så VARFÖR använder lärare den här metoden då de själva ibland anser att det är ett dåligt sätt att lära sig?

Mitt dilemma nu är att jag inte riktigt vet hur jag skall göra. Jag borde ju läsa istället för att chatta på facebook å skriva blogginlägg. Men med tanke på att förra natten blev väääldigt kort å ja ha vari igång hela dagen så pallar int riktigt min hjärna med å ta in någo mer nu... fast å andra sidan, då har jag bara imoron på mig att läsa, vilket betyder stormläsa, å vad lärde vi oss just av det?..... Just det, totalt onödigt!!

Okej, nu skall alla som är under, ööhh...18 sluta läsa här! :)
Det är bara "vuxna" som får ta del av funderingen nedan!


Min kära bror sände mig en gång ett kort med en text som jag inte kommer att glömma:

The more I study,
the more I know.

The more I know,
the more I forget.

The more I forget,
the less I know.

SO WHY STUDY!

Hahha, kunde man ha mer rätt!! :D

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


"a beating love within my heart" ♥

Öppningen av Sveriges melodifestival var suverän!
Den här killen e bara för bra!
Nu när han e singel kanske ja ska ta mitt pick å pack å flytta till Sverige och testa mina chanser där, hahha ;)
Han e otrooligt snygg, han dansar sjukt bra och han kan sjunga å allt det där.
Drömkillen helt enkelt ♥Sverige lyckades också avsluta sin melodifestival på ett fantasktiskt sätt, för en gångs skull. Rätt låt vann, absolut! Dannys show va helt cool, men annars vet ja int.
Dessutom använde di samma idé (me lamporna) som i Step Up 3, så då sura jag för det också :D
Loreen hade iaf en speciell show och en härlig låt.
Jag tyckte hon var superduktig! :)(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Little Bit Of Feel Good.

Lyssna på Nadia Ali - hon är super!
Och dom här har å skön musik! Something A La ModeJag borde kanske starta en musikblogg så jag bara får skriva om musik :) Just nu bara ploppar det upp en massa bra musik och jag kan int slita mig ifrån det :D (så där lagom passligt då jag försöker läsa på tent) sori nu tent boken, men det här e liite intressantare ;)

Jag har kommit på att jag sku kuna jobba med att lyssna på musik, t.ex. sommarjobba. Det sku ju int va så tokigt - ta datorn ut å njuta av solen tillsammans med musiken!
Nån som anställer mig? ;)


Idag känns det bra! Magen tror jag börjar vara i skick - jag har fått i mig en ordentlig frukost - Stort plus!
Träningsvärken är...obeskrivlig, men njuter av den i alla fall - Tänk vad skönt att veta att man lever :)
Just nu sku jag vilja ha en sån där stoooor studsmatta så jag sku få hoppa av mig lite :D

Jag vaknade helt enkelt på gott humör!!
Have a Nice day! =)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Run the world!

Kvinnodagen till ära! :D
(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


skrämmande sant.

Det är skrämmande hur några ord kan få en att helt stanna upp i det man håller på med.
Jag höll på sortera tvätt då jag hörde dom där orden i låten.
De lät så bekanta. Det kändes som att det var mina inre tankar som plötsligt fick en sång.

"Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här...
Men jag vet att jag döljer en sanning,
att väntan inte leder nånstans,
jag vet att jag måste ta steget...

...Jag försöker att strida mot känslan,
men den är rädd å den spelar ett spel nu.
Jag får för mig att jag kan va kvar, men vet inte hur"

säkert en orsak till varför jag är stressad hela tiden och int kan slappna av en sekund.

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


dansar balett i sömnen.


(från vårshowen -09, Sverige)

Inatt har jag varit å dansat balett :D jag hade vita balett-tossor, vita tights, en vit balettkjol (kan int stava det riktiga namnet ;)), vitt linne och håret var uppsatt i en riktigt fin knut. Det var på en ganska stor scen, med fina scenlampor, men det var en träning, så ingen publik (tack å lov för det).
Allt gick bra å ja kan nästan ännu minnas koreografin vi gjorde. Men sen hände något lustigt...
Mitt i allt blev det hiphop musik, å alla andra ballerinor försvann. Själv stod jag kvar där i mitten med ett hiphop gäng runt om mig och fortsatte att dansa.
Måste ha sett väldigt lustigt ut :D
Och mitt i allt var det en massa folk i salen och vi sku ha uppvisning...
hmm..kanske bra att jag vakna före det :)

Jeija, du var med här! Din roll var tränaren, men mina minnen av det e lite diffust ;) åtminstone satt du vid ett bord å sura för att du måste sy någo av mina kläder hela tiden :D

Det e intressant för jag kan ibland drömma just att jag är å dansar, eller ser nån som dansar osv. och jag kan även minnas en kombination som jag int ha gjort förr då jag vaknar! Det e skoj, för då måst jag genast stiga upp å försöka göra den där kombinationen, å ibland har det t.o.m varit någo bra :) Hjärnan tycks jobba medan jag sover också ;)

Idag har det varit en Melissa Horn morgon, hon har såna där sköna passliga morgonlåtar/kvällslåtar :) Kommer säkert upp något klipp senare.

Nu skall jag snart dra mig iväg till skolan på skrivhandledning, som jag tänkte glömma igår och trodde jag skulle kunna vara uppe hur länge som helst :D men nej, den turen hade jag inte.
Sen får jag fara hem å läsa på.... TENT, Hurrraaa för det!
Not!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


yrboll och halka.

Träningarna idag då? Jaanå, baletten gick ännu hyfsat bra, där kunde ja åtminstone fokusera (eftersom den va först). På ED-träningarna försvann den fokuseringen ganska snabbt, antagligen för att vi "måste" svänga om våra serier å göra vänstra sidan, hjärnan fungera int riktigt där som den sku ;)
I was a little confused. =)
Sen var det då Move, var jag har vari borta några gånger men ändå! Aah, jag yra nog där också, men va kan man - jag utforska bara lite egna steg ;)

På vägen hem var det så halt så då jag cykla på trottaren cykla jag som en gammal mommo, å då jag sen cykla på vägen så vingla ja bara... och nej, jag har inte druckit något annat än vatten eller stoppat i mig andra konstigheter!
Tur att det e kort väg å att det int va så mycke folk i farten :D

Nu återstsår då den där biten som e jobbigast med då man tränar...duscha!! (Jåå, Jeija jag vet nog va du tänker säga nu... :P) visst e det skönt, meeen tvätta håret! Eller det att tvätta håret e int så jobbigt, men det som väntar efteråt - dvs. torka, försöka dra en kam igenom, gärna platta det också om man vill se någorlunda vettig ut ;)

Men hur som haver, det har iaf varit en rolig kväll och jag är helt slut! Å om int annat har jag tränat mina skrattmuskler :D

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


trevlig överraskning!

Efter att ha varit i skolan hela förmiddagen och lyssnat på två föreläsningar om olika störningar och depressioner hos barn, vilket nog var intressant, men kanske int så skojigt, så fick jag en härlig känsla då jag kom hem och öppnade min dörr. För där låg ett vitt, stort och tjockt kuvert (så d kunde int va bara räkningar i den). Nej, det var min beställning som hade kommit. :)
Jag beställde nämligen liiite smått å gott från jeans.fi härom dagen, BARA billiga grejer och jag hade förstås glömt bort att jag väntar på att få dem. Å nu mitt i allt låg de där :D
Och det bästa med allt... jag behövde int ens gå till posten för å hämta det!! :)
Så nu bokstavligen klickade jag hem lite nya kläder.
Så som ett litet barn på julafton, hinner jag knappt få av mig ytterkläderna innan jag öppnar "paketet" och ska börja kolla igenom och prova å sånt :) Allt passa å allt va fint, t.o.m. snyggare än jag hade vågat räkna med, hahha. Jess, ett lyckat köp!

Nu mår jag liite bättre i magen, har just fått i mig lite av mammas goda paj (vilken tur att det finns frys å att det int e så långt till Vasa).
Hälsovårdaren var ju förstås int i skolan idag då jag tänkte hälsa på. Dessutom brukar man bli frisk så fort man ha varit å visat upp sig till läkare eller liknande. Riktigt på sant, jag vet int hur många gånger som jag ha kuna haft ont nånstans eller någo liknande ganska länge. Å så till slut beslutar jag mig för att fara å visa upp det. Å oftast säger di att man ska vänta några dagar/vecka å om d int ha blivi bättre då så får man komma tillbaka.
Nå följande dag då man vaknar så är man plötsligt hur frisk å hel som helst! Det e ju bra förstås, men så typiskt. Å så känner man sig lite dumförklarad ;)

Det var dagens fundering så här långt!
Ciao

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


spenderar kvällen som då jag var liten :)


Nu har jag igen blivit kär i en ny låt! Okej, det e kanske inget nytt eftersom det händer nästan hela tiden...men DÅ det händer, så lyssnar jag på den om och om igen och tröttnar aldrig :)

Den e sorglig men den e vacker.Ja, som ni märker e ja ännu vid liv efter dagens träningspass :) men nog var det tungt!!
Jag hoppas bara min mage sku börja va i skick så ja kan äta ordentligt - kände nog idag att det fanns lite för lite energi i kroppen. Ända sen i söndags har jag mått så där halvdåligt hela tiden, hungrig men ändå int. Maten ha int riktigt smaka. Mystisk känsla, å den gör mig lite orolig då man int vet vad det e. Magsjuka utan att kasta upp? Fast int klagar jag. Jag lever ju å kan vara bland folk å göra det mesta. Värre sku det kunna vara! 

Men jag tröstar mig i alla fall med att dricka lite vishy-jaffa blanding, äta popcorn å ska kolla på en film tills jag blir trött å somnar - precis som då jag var liten och var sjuk! :)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Hellou Sunshine!Sommarkänslor!

Det e så härligt att vakna å se att solen lyser in i lägenheten.
Jag blir så lycklig att jag sku kunna hoppa upp ur sängen å bara rusa ut.
(Bortsett då från att det är ca -12 grader ute)

Tyvärr skall denna "lediga" dag spenderas med datorn och böcker. Jo, jag måste skriva massor idag.

Sen på kvällen ska jag se om min kropp klarar av Bodycombat å Bodybalance eller om den ramlar ihop efter 5 minuter, förhoppningsvis int :)

Snaaart, snart, snaart e våren här!! :D

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


går på högvarv.

Klockan är mycket och jag har en lång dag framför mig imoron. Föreläsning från 8.30 - 14.30 - alltså d TRE veckor sen jag var på en föreläsning, så bara det att fara ti skolan e ju en sak i sig :)
Sen hinner jag hem ett varv innan jag ska på träning :D
Nu är sportlovet slut så baletten kör igång igen, och samma sak där, det e 3 veckor sen jag dansade balett. Känns lite smått nervöst å komma tillbaka.
Hoppas elefanten int ha hitta tillbaka ;)
Kvällen fortsätter sen med ED-träningar ♥ Latin Heat ♥ och Power House (måst passa på nu då andra dansläraren e borta, annars brukar ja rusa från Latin Heat till idrottsgården).
Med andra ord en hel kväll vid mitt andra hem, Fitness :)

Men nu önskar jag att min hjärna sku sluta tänka. Återigen befinner jag mig i en sån där situation då det e massor jag borde göra å tänka på, och jag kan int riktigt fokusera på en sak i taget. Jag grubblar å funderar över hur jag ska göra, vad jag ska göra, vad som är bäst, vad vill jag?
Och det e int så lätt då jag vill så mycket...

Ibland sku d va enklare om nån bara sa åt mig vad jag ska göra. Som sku sitta här å se till att ja int gör nå annat än just det jag ska! Nån som kan säga att jag klarar det, att jag hinner å att allt kommer att ordna sig till det bästa...

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


en gripande bok.

"Jag kan inte gå omkring och hata dem som har svikit mig och gjort mig illa, för det skulle ta all min kraft ifrån mig. Man måste försöka leva i nuet och hela tiden gå framåt, inte bakåt. Man vinner inget på att älta gamla oförätter och tänka på hämnd. Tänk istället på vad du vill göra med ditt liv."

Utdrag ur "Emma- Mias dotter" skriven av Mia Eriksson.

Den här boken har jag just läst ut och jag rekommenderar den starkt. Liza Marklund är en otroligt bra författare och har skrivit en serie om en kvinna som heter Mia. Gömda, Asyl och Mias Hemlighet är de tre första böckerna i serien och den här boken är en fortsättning från dem.
Böckerna baserar sig på en sann historia om en kvinna som flyr undan en våldsam man som hon har ett barn med. Det är en ständig kamp att försöka leva som "normala" människor, och de utsetts hela tiden för nya motgångar.

En bok som man läser från pärm till pärm, svårt att lägga undan den. Ofattbart!
Jag sku vilja träffa den här familjen, jag vill veta varifrån de fick sin styrka å aldrig gav upp.

Läs den!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
   (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


lördag kväll

spenderas hemma i min lilla lya :D
har läst i min bok som ska va klar ti måndan - å jag har 24 kapitel kvar! För att int glömma att jag borde skriva HELA dagen lång imoron om ja ska hinna få d färdigt nångång.

Nu sitter jag bara å lyssnar igenom massa musik, funderar om ja ska kolla en film, läsa lite till, eller sova? Men eftersom jag int alls e trött så e sista alternativet ingen bra idé. Hmm, va tror ni ja då väljer om det står mellan å läsa å kolla film?
...Film såklart! :D
...så d va int speciellt svårt beslut då man tänker efter.


Men först måst ja bara fråga: HUR kommer man på en sån här låt? Ansiktet heter "bandet" å låten heter "Äckligt".
Namnet avslöjar ju redan hälften.Och det typiska med den här låten e att jag förstås måst gilla den! UTOM texten då förstås.


SÅ NU
ska ja kompensera den med en ny låt som jag hörde första gången ikväll. :)
Coldplay + Rihanna? Ja, det skulle man inte ha trott :)
"Princess Of China" heter låten.(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                     (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


så vackert!(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


Så mycket bättre!

Det e känslan nu, om man jämför med föregående inlägg.
Nu finns d ingen segklump här mer.
Jag tror int jag ens behöver nämna orsaken till det ;)

Men ja e int så energisk å pigg att ja sku orka varken skriva eller läsa någo mer ikväll.
Känner mig så där skönt avslappnad å relativt lugn.
Kanske vi låter det vara så :)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


segklump.

Det har varit jätte fint väder ute idag, solen skiner ännu och jag borde vara där ute å ta vara på den. Samtidigt som jag också borde ha gjort en massa saker idag, å hur många av dem har jag gjort hittills? ... ingen kommentar.
Jag känner mig riktigt seg idag, motivationen å effiktiviteten som har vari igång några dagar har nog gått vilse å ja hittar dem inte.

Vad händer i helgen då?
Tjaa, det vanliga - träningar :D (det va d roliga) å skolarbeten (det tråkiga). Förhoppningsvis får jag snart berätta om någo roligare å mer spännande saker jag sysslar med :)

nä nu ska ja sluta hitta ursäkter för att int göra det jag måste...dvs. STÄDA! NU drar ja ut dammsugaren ur skrubben, sen diskar ja å sen tror ja int d så mycke tid kvar tills dagens träning :)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


SUCCÈ!!

WOHOOOO!! Vår teater blev verkligen en succé :D Spännande att följa med då det bara väller in folk, salen börjar vara full, och det står ännu människor å köar ut till parkeringsplatsen.
Lite smått kaos på insidan, räcker serveringen? mera stolar? hur ska vi göra nu? Men, tack vare extra hjälp fixade vi det och två föreställningar blev TRE! Ca. 620 människor allt som allt, vilket betyder att vår studieresa nu är betald!
Och DET är verkligen en lättnad :)
Bra har vi alla jobbat och jag bubblar ännu av lycka å kan fortfarande int riktigt tro att detta har hänt :)

WE DID IT!! Croatia, here we come! :D

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´ 
    (¸.·´¨)¸¸.·¨ ¯`·♥


RSS 2.0