får i Nerverna!!

Alltså på riktigt - LÄGG AV!!

Alla bara klagar, tjatar och pratar skit om varandra - int undra på att världen ser ut som den gör! Jag orkar int höra på samma tjafs hit och dit. Om man har något negativt att säga så kan man väl välja lite vad man säger och spara på resten. "det är för varm/för kallt, sommaren är för kort/för lång, jag jobbar inne då det är fina dagar/ute då det regnar osv.
Det kan inte passa alla hela tiden. Så är det bara.
Man behöver inte heller diskutera allas personliga val i livet, vad de har gjort fel osv. Självklart får man fundera på det men man kan ju försöka hålla det inom sig själv.
Det finns nästan alltid en orsak till varför vi människor gör som vi gör. Så respektera det!

Dessutom är det inte min sak om du går med långbyxor och tröja då det är 30 grader varmt, eller om du inte trivs bland mycket folk eller något liknande. Istället för att fundera högt på det kan jag väl lika gärna snällt gå fram och fråga dej.
Det här var nu bara ett lösryckt exempel, men tänk nu efter --> Spelar det dig någon roll om någon du inte ens känner gör något du inte skulle göra?

Förstås, så skall vi ju bry oss om varandra och då måste man lägga sig i ibland. Men man kan göra det på ett positivt sätt, man behöver inte vara så gnällig och fräsig.

Något annat jag har märkt på sistone... många klagar ofta över sig själva, sina egna val, eller över deras liv (jag gör det också ibland så jag är inte helt oskyldig) MEN, det finns alltid någon som har det värre...
Att du t.ex. har problem med att välja vilken kille du skall satsa på och dumpar den ena efter den andra - så kan det finnas de som inte ens har någon möjlighet att välja.
Eller om du klagar över att du har så lite pengar och spenderar dem på kläder, tekniska grejer, alkohol osv. - så finns det faktiskt någon som inte ens har råd med lite mat och kläder för att klara sig.

Det här är bara början på småsaker, jag skulle kunna räkna upp hur mycket som helst. Du kanske tycker att det verkar långsökt. Men innerst inne borde du inse att det ligger något i det.
Jag brukar inte tänka så här djupt och långt, men det har kommit fram mer och mer på den senaste tiden.
Jag är också ofta missnöjd med det jag har, och det jag inte har. Jag vill helt enkelt ha mer. Och jag tror inte jag är den ända som känner så, men någonstans finns det en gräns, borde iaf finnas!

Kanske det här inlägget egentligen handlar om min fråga: Vad hade hänt om jag aldrig blivit adopterad? Hade jag då varit en av dem som kämpar varje dag för att få lite bröd och vatten? Hur skulle jag ha det nu? Var skulle jag vara? Vad skulle jag göra? Skulle jag ens leva?

Eller kanske detta helt enkelt beror på allt som har hänt på sistone, eller beror det kanske på att jag har hört tjafset så länge.
Som sagt, jag orkar inte höra på folks tjat om sig själva.
Ring istället upp en vän du inte träffat på länge och fråga hur han/hon har det. Eller bjud en vän på en glass. Eller be vännen att komma och hälsa på dej.
Gör vad som helst - men gör det nästa gång FÖR någon annan och inte bara för dej själv!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

"You can close your eyes to the things you do not want to see, but you cannot close your heart to the things you do not want to feel"

jag tror att rubriken får tala för sig själv den här gången...

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

flumm :)

Ja e jätte trött, har varit det hela dagen, men känner att ja borde skriva lite här - så bli int förvånade om d e lite flummigt :D

Resten av helgen i Jeppis blev bättre - hade riktigt roligt i lördags, trots att det var super trångt, men träffade mycke känt folk, som jag inte sett på länge.
Händelserik kväll, fick vara med om lite drama och annat lustigt.

På söndagen fick ja vara tillsammans med Filip så länge jag var hemma ♥. Vi var ute på promenad och kollade på alla bilar, cyklar, mopeder å allt vad vi nu hittade. Lekte lite i lekparken och annars bara hade jätte roligt.
Han är en underbar liten kille, som får en att glömma allt som finns runt omkring en. Det är bra och jag blir alltid på så bra humör då jag får vara tillsammans med honom. Min älskling!

För övrigt händer det inte så mycket just nu. det står lite still. Jobbar sista veckan, ska bli skönt med ledigt och med sovmorgon sen! :D

Som sagt, idag är jag trött och skall gå sova tidigt, så jag avslutar här för denna gång.
Ont i halsen har jag å, blää :/

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Jakobsdagarna...

Nu är jag äntligen tillbaka i Jeppis. Har nog saknat det här stället och framförallt min lägenhet! Så det känns skönt att va här. Jag har int varit så aktiv med bloggandet nu, jag har haft mycket att skriva om så det slutade med att jag inte skrev något alls...

Igår kom jag hit med Therese och Camilla. Vi var och kollade på lite dansuppvisningar och sen ut och träffa lite folk. Det var roligt att se min egen grupp uppträda, men det kändes lite snopet att titta på då jag kunde en del av danserna...men så e d ibland.
På kvällen träffade vi Ida (från min klass) och så försökte vi hålla ihop alla 4, vilket int alltid var så lätt. :)

Sammanfattning av gårdagen --> Hmm... - Jaaa, va ska man säga??

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Tsamina mina eh eh...

“whenever you're having a bad day, someone else out there is having a worse day...”


Som tur är, så finns det musik som kan få en på bra humör - eller åtminstone få en att glömma allt för en stund. Idag har Shakira rullat på repeat :)The pressure is on
You feel it
But you got it all
Believe it

Waka Waka!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


You made my day...

jag trodde att d här skulle bli en likadan kväll som förra lördagen, dvs. inget att göra - bara sitta hemma...

Jag väntade på samtal som aldrig kom.
Och när jag som bäst höll på att ge upp, fick ja frågan om jag ville komma å spela beachvolley.
Jaa, varför inte. Onödigt att sitta här hemma och bara vänta.

Jag vet att jag sa att jag inte skulle spela idag - sku ju vila ryggen! Men det gick såklart inte - nu värker den lite istället. Men det värt det! För det var jätte roligt att spela - super väder, bra sällskap (3 boys + jag) och bra spel (för det mesta).

Jag är jätte glad att jag får spela med detta gäng, jag är inget proffs - men jag är inte heller dålig! Och jag spelar som bäst då jag spelar med sådana som är bättre. Där har jag nog min käre bror att tacka.
Sidu, då vi var lite yngre så brukade jag få följa med honom och hans kompisar då de skulle spela. Inte fick jag alltid vara med , men jag fick mycket bra erfarenhet därifrån, så TACK för det!!

Vi for vid 5-tiden och kom hem ca halv 9. Vi spelade nästan hela tiden och med lag som 2 + 2 så blev det förstås lite mera spring. Så nu är jag jätte trött och ska faktiskt börja gå sova.

Imorgon har jag sovmorgon och är ledig = Sköönt!!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Nokia 2690

Japp, det är min nya telefon! :) Inte speciell häftig, men den e tunnare och lättare än min förra.
Orsaken till att ja köpte ny var för att batteriet i den gamla var så dåligt + att skärmen var svart i kanterna och skalet på baksidan hölls inte fast. Jag kunde helt enkelt inte prata i telefon för den dog alltid. 
Så NU är det bara att ringa och jag kan prata hur länge som helst, nästan iaf ;)
Dessutom blev det billgare att köpa en ny än att börja fixa min gamla. Men som tur var, fick jag behålla den så jag kan alltid byta emellanåt :)

Igår kväll var vi och spelade lite beachvolley, träffa på samma killar och spela med dem igen :)
Då jag kom hem hoppa jag snabbt i duschen och sen blev det tv. Jag borde ju egentligen ha gått och sova eftersom klockan var vid 10. Men jag ville se programmet så då blev klockan 11 och sen var den halv 12 innan jag låg under täcket.
Ni kan ju tänka er hur pigg jag var då klockan ringde 4.45 :/

Det är tungt att jobba då man är trött. Så är det väl för alla, men det känns som extra jobbigt med mitt jobb :) Jag orkade just och just knuffa på en skottkärra där det ända som var i den var en räfsa och en borste. Det var jätte tungt ;) men som tur var det en kortare dag och jag fick fara hem kvart över 12.

Sen dess har jag bara tagit det lugnt, snart blir det väl en sväng till stranden, men ingen beachvolley idag... ryggen börjar säga lite emot och jag känner att jag borde vila den lite. Typiskt att den int ännu heller är bra!! Bättre är den men inte bra :/

OCH så borde jag börja planera till min kommande dansgrupp i höst. Jag måste börja välja ut låtar och göra koreografier. Egentligen skulle jag inte göra det redan, men eftersom man skall lämna in en planering över vad man skall göra så är jag nästan illa tvungen att börja på.
Jag vill ha flera olika stilar; street, jazz, modernt, show m.m.
Så nu behöver jag låtförslag!! :D

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

Calls me HomeIt's funny how
the walk of life
can take you down
without a fight

So many years
can leave behind
regretfully until it's time
To realize that moment
when you turn around

I'm coming home
to breath again, to start again
I'm coming home
from all the places I have been
with nothing but a voice within that calls me...
Calls me home

Back in the day,
when I was younger
I was so lost and proud
I've gained the world
but if I never
compare of what I've heard

In the quiet morning
when earth holds still

I'm coming home
to breath again, to start again
I'm coming home
from all the places I have been
with nothing but a voice within that calls me...
Calls me home

I'm coming home
to breath again,
to start again

I'm coming home
to breath again, to start again
I'm coming home
from all the places I have been
with nothing but a voice within that calls me...
Calls me home

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
                   (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


en chokladbit - hur många äppel?

Jag har inte riktigt känt för att skriva på några dagar. Det betyder inte att jag inte har haft något att säga - jag har mycket att säga, men allt kan man kanske inte slänga ur sig. Så nu följer lite update...

Det har varit jätte varmt att jobba i det här vädret, men jag klagar inte. Jag älskar solen och värmen, men kanske inte såå överdrivet varmt :)
Idag och resten av den här veckan skall jag börja klockan 6. Tidigt, tidigt, jag som inte alls är en morgon människa, men istället får jag sluta 2 timmar tidigare, vilket betyder mer tid att njuta av vädret. :D

Idag tog jag min första simtur - skulle antagligen inte gjort det om jag inte hade lovat en gammal bekant att simma med henne. Men det var bra att jag for, det var skönt och nu vet jag att det int kommer att vara ända gången jag simmar i sommar.

Jag vet att jag har varit ganska nere på sistone här på bloggen, men så e d ibland...
SÅ jag tänkte för nån dag sen då jag ville skriva att jag skall göra det först då jag har nå positivt att säga :) Nu har jag varit lite positiv men jag måste bara kommentera EN sak!

VARFÖR?? Alltså jag förstår inte pointen i det? Nu har jag hört på samma tjafs ett par dagar och jag skulle ha lust att bara slänga ur mej: Vem bryr sej!?
Saken handlar alltså om kalorier. Hur mycket kalorier olika saker innehåller, vad som är bra/inte bra.
Jag förstår de som vill gå ner i vikt, har en diet de följer, eller annars bara är intresserad av att veta. Det är helt okej. Men då man ser helt normal ut och får dåligt samvete om man äter en chokladstång på en gång så DÅ är nog något fel.
Idag var det en sådan dag. De satt och diskuterade hur många äpplen man kan äta för att man skall få i sig lika mycket kalorier som på en liten chokladbit.
Jag menar, hallåå!! Jag älskar choklad - så gissa om man fick dåligt samvete när folket runt om en sitter och diskuterar hur dåligt det är - fast det är jätte gott!
Det här skulle jag lätt ha kunnat säga åt dem: "Om ni skall räkna kalorier kan ni göra det någon annanstans. Vem bryr sig. Man äter det man tycker är gott och så ser man till att man tränar och rör på sig. Då mår man som bäst!"
Det är iaf min filosofi! Klart man kan fundera lite vad man äter osv. det gör nog jag också - men man får inte fundera för mycket.
Så bra koll måste man ha på sig själv att man håller sig till en passlig mängd!!
Eller HUR??

Nåjaa, jag la mig inte i deras diskussion - lyssnade snällt istället - och lika bra var det.

Förresten, tänk att en dröm man haft på natten kan ha så stor betydelse för din kommande dag! Har du någongång drömt något som känts så verklig men man vet att det inte har hänt/kommer att hända??
Jag hade en sådan inatt. Det var inte roligt då jag vaknade, jag vart så chockad att jag måste sitta en stund på sängen och fundera igenom det hela. Creepy :/

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


7 timmar på stranden!!

Oj, oj, oj vilken låång dag! :)

För det första kom min småkusin Frida hit till Vasa. Så halv 12 på förmiddagen for vi till stranden och spela beachvolley! Jag har nog saknat att spela med min kära småkusin, å vi va ganska bra med tanke på att vi inte har spelat på säkert 2 år! Då klockan var 3 måste hon fara tilbaka, men ja lämnade såklart dit. Träffade på Soffi och solade med henne en stund och fortsatte sedan spela med samma gäng och några till. Fick lära känna några nya tjejer som var riktigt trevliga. Hoppas vi ses en gång till! :)

Det märktes att man hade varit där länge och att det var så varmt. Det blåste ju knappt. Sanden var helt stekhet. Men kul var det. Jag kom hem vid 7 tiden, sista timmen var det nog slött spel från min sida och kollade på i slutet. Kroppen sa nog emot. Int hade man fått i sig så mycke mat heller så... Men ååh, det var en riktigt skön söndag på stranden!

Nu har jag pratat en timme med underbara Thessan via skype och planerar att få hit henne snart :) sku va roligt ♥


...Jag känner din besvikelse. Okej, jag förstår dej på ett sätt men det är inte så lätt. I alla fall inte för mig. Inte just nu. Men vi får väl se. det lär väl också rinna ut i sanden...

Nu ska ja si på fotbolls finalen!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

one of Those days...

“At this moment there are 6,470,818,671 people in the world.
Some are running scared.
Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth.
Some are evil men, at war with good.
And some are good, struggling with evil.
Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes...
all you need is One.”

(¯`v´¯)
`·.¸.·´
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


“It doesn’t matter how fast you run, the pain will always run faster”

(from One Tree Hill)

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


why do I fight against my feelings?

Det är inte första gången det här händer.
Jag flyr så fort det närmar sig verkligheten.
Jag vill ha ursäkter, undanflykter så att jag inte skall behöva ljuga.
För vad skall jag säga då jag vill, men ändå nånstans känner jag ett stopp?
Och det är inte dig det handlar om, utan mig!

Kanske jag är rädd att bli sårad igen...eller inte kanske, det är så!
Jag är rädd att komma någon för nära för jag kan ändå räkna ut hur det slutar...jag har mina orsaker att tänka så.
Det är hemskt, jag vet.
Man kan inte veta förrän man prövar sig fram.
Men ibland känns det bara så hopplöst - vad är det egentligen för idé?

Jag vet att du inte kräver mycket, och jag har lovat dig.
Och jag kommer att hålla det jag lovat och inte bara för att jag lovat utan för att jag vill
Men du måste ge mig mera tid...
Jag hoppas att du inte ger upp, för då ger jag också upp.

Önskar att jag kunde berätta det här istället för att skriva.
Jag vet att en del tycker att det är svagt att skriva sådant som man kanske inte vågar säga.
Och till en viss del håller jag med dem.
Men i det här fallet var det för svårt för att förklara. Ville inte göra det på det sättet.

Jag hoppas att du har tålamod och att det löser sig...

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

bästa eftermiddagen/kvällen på Länge!

varför? JO, för att ja fick spela beachvolley me en massa trevligt folk.
Först for jag å Michelle ti stranden för å kolla om nån e där...å vips, den första man träffar på e Vincent å så va Nicke påväg :) Dom ha blivit våra nya beachvolley boys, haha. Å så kom Ida å vi spela lite - Michelle for hem och efter en stund kom några och fråga om vi ville spela med dem. Så vi spelade 5 mot 5, ganska jämna lag och det blev match efter match.
Och jag fick va i bästa laget :D jag + 5 boys = inte illa det inte ;)

Nåja, vi kom 4-tiden och klockan va 9 då jag va hemma så nu är det en trött men lycklig flicka som ska äta lite å sen gå sova för att orka jobba imorgon. Jag känner på mej att ja kommer att sova gott inatt! :)

Och så fick ja ett trevligt samtal idag, jag måste säga att Du överraskade mej lite. En annan gång! :)

Godnatt på er!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

ååh GRATTIS!!!

Alltså ja e heeelt speechless ;) Såklart att ja vet att du e dukti å har säkert gått framåt jätte mycket sen vi träffades sist! :) Men ändå!! Kunde int låta bli att kolla efter en extra gång. Du kom verkligen in!! DU gjorde det och du har ingen aning om hur stolt JAG är över dej gumman ♥
ÅÅÅH, ja sku vila ge dej en riktigt stor bamsekram!! Men du får den här istället ;)


Ps. Du kom in för att dom tyckte att du var värd det, och säkert för din otroligt sköna stil och din underbara utstrålning mot andra människor. Så ingen panik nu!! Du ska ju gå där för att utvecklas ännu mer och jag VET att det kommer att gå jätte bra och du kommer att ha jätte kul!! :) Puss på dej min Bästa Erica ♥

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

efter många om och men

Nu e d gjort! Den där delete-knappen ja skrev om tidigare...nu trycktes den ner och ja ångrar det absolut inte. Borde som sagt ha gjort det för länge sen. Varför ja tvekade vet ja faktiskt inte..kanske jag innerst inne trodde att det skulle gå om efter en tid. Men det gjorde det inte så nu är den chansen bortblåst.
Det känns...skönt!

Nu har ja nya funderingar att ta itu med :) har konstaterat att ja nog är lite av en funderare, ibland e d bra och ibland mindre bra. Men sommaren ger en nya möjligheter och man ska vara öppen för allt. :D

Jaa, jag skulle ljuga om jag sa att det inte kändes lite pirrigt första gången. Det är ju trots allt ganska länge sen jag såg dej. Men det kändes bra. Nu vet jag bara inte riktigt vad jag skall göra? Men det får nog tiden visa...

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

confused??

What if I can't forget...?
What if I can't forgive...?
What if I can't move on...?
What if...?

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
                    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


äntligen

fick ja min efterlängtade beachvolley dag :) (me boysen å Michelle)

efter att ja hade pratat med några av kompisarna förstod ja att d antagligen int skulle bli nåt så ja lämnade hemma å va barnvakt åt världens sötaste kille, int så dåligt d heller :) men så ringde telefonen å ja fick veta att dom va 3 killar där å spela å att ja kunde komma om ja ville. Så ja ringde hem brorsan så att ja kuna fara iväg. Michelle ringde då ja va påväg å berättade att hon skulle följa med, å ja blev jätte glad! :) Så då vi kom dit va där 4 killar å så vi två, helt perfekt! Tyvärr stanna int hon så länge, men ja lämna dit å va där resten av dagen, kom hem vid 7-tiden och var helt slut :) spelet fungerade bra, tycker jag. Synd bara att det börja blåsa så mycket sedan, nästan sandstorm va d ju...
Men kul va d, mera sånt ;D

På kvällen va ja sen en sväng ti Sabben, kolla film å chilla. Dvs, en skön kväll :) Njut nu av semestern Sabben!!

Idag e d sista dagen som Daniel å Filip e här :( så ja ska va hemma å gosa me lillen hela dagen...å ti RAX ska vi oxå, mumms ;) så ni som vill hinna se honom få lag er hit idag!! :D
Call Me!

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥

RSS 2.0