jag skämdes SÅÅÅÅ mycket!

Först måst jag berätta att min dag (idag, torsdagen) har varit så Upp och Ner...

1. Det började med att jag vaknade av att Emma knackade på dörren. Klockan var 5 över 8 och vi började halv 9, OOOPS...först skyndade jag mig och stressade massor, tills jag insåg att vi hade bild & form och jag unnade mig lite frukost. Men yrvaken som jag var skyndade jag mig till skolan och kom en aning sent, förstås.

2. Sen var vi och skrinnade, helt kul å stå på skridskorna igen, bara jag sku ha haft en frisk vrist. det gjorde lite ont nog :(

3. Lunchrasten blev lite längre, men int hängde jag med för det. Sprang upp och ner för trapporna för att leta rätt på lärare, printa ut uppgifter, söka fakta, jaga böcker m.m. Och förstås kom jag på alla saker lite för sent...

4. På finskan skrev vi uppsats, och det är det ända som har gått bra idag,
Finskan av allt och alla!!?

5. Följande rast gick åt att springa och leta en lärare + att visa planschen för barnteatern åt de som fanns (den kommer annars upp senare )
Haha, sen träffade jag en öm punkt idag och vad vi skrattade :D jaa, jag har mina stunder, dom är få men ack så roliga då dom kommer :) (inside joke som antagligen bara jag skrattar åt, men kan säga åt dom som var i skolan så nej, jag är inte bästa kompis med läraren och vaktmästaren, jag bara råka säga så bra saker vid rätt tillfälle) ;p

6. Här kommer nu den pinsamma punkten....
På vår finska träff med finnarna idag skulle vi spela en låt på svenska. Egentligen hade jag och Ida tänkt ta en låt av Veronica Maggio, men sedan föreslog jag att vi skulle ta en låt av Petter (riktigt party låt). Då Ida skrev upp låtnamnet på tavlan fick jag en känsla av att vi kanske borde ta den andra iaf, men nix, jag var envis, jag ville ju ha lite feelis!
De första 15 sekunderna var bra, vid 23 sekunder insåg jag att det var ett dåligt låtval. Vid 31 sekunder ville jag helst göra mig osynlig. Resten av låten blev bara värre och värre, alla från min klass skrattade och skämdes antagligen lite också, medan jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta. för de finska studeranden var det inte så farligt, de förstod nog inte pointen, men deras svenska lärare satt där hela tiden, och jag kan säga att hon int såg speciellt glad ut.
Nu kan jag int lägga upp låten här men jag kan ge ett exempel av texten så kan ni säkert tänka er hur jag kände mej... "Jag har fuckat upp igen ja, jag har ingen kontroll. Men, det är okej å spåra ur å rensa huvudet på moln..." det var början, sen blev det värre. Låten heter Baksmälla (Petter & September) och det spåra verkligen ur.

7. Efter detta fick jag äntligen gå hem och gömma mig :) for en sväng till butiken med Emma och sen tog jag det lugnt, kände mig otroligt trött och insåg att jag inte kommer att orka läsa något mer under dagen. MEN jag mixade klart Annas låt, utan problem OCH låten till barnteatern, vilket var en massa extra fixas, såklart! Då jag äntligen fick låten med bra kvalitet så var den förstås i fel format och jag försökte hitta ett program som fungerade att ändra det. Och det var inte världens lättaste men efter många om och men lyckades jag, och nu är den klar!! :D

8. 20.30 rusar jag iväg till Halpa-Halli för att inhandla hårfärg - inte alls sent...men jag hann!

9. 22.15 Paukku börjar färga mitt hår :)

10. 00.15 Jag kommer ut ur duschen och sätter mig framför datorn.

11. 01.37 Jag borstar tänderna och säger sen gonatt!

Sabben, nu ser du hur bra det gick med mitt försök att fara å sova, du hade rätt...igen :D

(¯`v´¯)
 `·.¸.·´
    (¸.·´¨)¸¸.·¨¯`·♥


Kommentarer
Postat av: S

Haha! :D Blev håret bra då i alla fall?

2011-02-11 @ 07:11:57
Postat av: Miriam

Heh, joo, den här gången fick det t.o.m lite färg :) tror d kommer att synas mer efter en tid om ja känner mitt hår rätt ;)

2011-02-12 @ 09:21:02
URL: http://dancewithrythm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0